Mam nadzieję, że szybko bo ostatnio czekam półtora tygodnia po odstawieniu progesteronu..jak odstawisz progesteron to przyjdzie miesiączka.
reklama
Zapewniam Panią że nie jestem żadnym trollem, a jak trolle też opisują swoje zbliżenia intymne bardzo szczegółowo to bardzo łatwo wtedy wrzucić wszystkich do jednego worka :-) ja wolę dopytać ponieważ cierpię na zaburzenia lękowe, pracuje pod tym kątem i uczęszczam regularnie na terapię i nie widzę nic złego w dopytywaniu bardzo doświadczonych osób, gdy sama jestem laikiem w tych sprawach, a moje pierwsze zbliżenia zaczęły się dopiero w zeszłym roku bo wcześniej nie miałam takich okazji bo nie byłam w związku bo studia z pracą były dla mnie ważniejsze ;-)To jednak brzmi jak trolling. Kolejny raz obawy o ciążę bez wtrysku w środku. Dokładny opis stosunku, zapłodnienie preejakulatem... O którym oczywiście Autorka wie, ale nie wie, kiedy beta będzie wiarygodna... I jeszcze to "prawda?" na końcu, że może być spokojna, bo ciąży brak. Ale jednak kolejne dopytywania. No dokładnie tak, jak w poprzednich tego typu postach.
ZielonaMamma
Fanka BB :)
Dokładnie tak samo pisał ostatni trollZapewniam Panią że nie jestem żadnym trollem, a jak trolle też opisują swoje zbliżenia intymne bardzo szczegółowo to bardzo łatwo wtedy wrzucić wszystkich do jednego worka :-) ja wolę dopytać ponieważ cierpię na zaburzenia lękowe, pracuje pod tym kątem i uczęszczam regularnie na terapię i nie widzę nic złego w dopytywaniu bardzo doświadczonych osób, gdy sama jestem laikiem w tych sprawach, a moje pierwsze zbliżenia zaczęły się dopiero w zeszłym roku bo wcześniej nie miałam takich okazji bo nie byłam w związku bo studia z pracą były dla mnie ważniejsze ;-)

Mam zaburzenia lękowe i zawsze stresowałam się zbliżeniami.. nie widzę w tym nic dziwnego...Masz 25 lat i potrzebujesz upewnienia jak zachodzi się w ciążę...?![]()
Trolle trollami, ale nie jestem nikim kto wcześniej trollował pod innym nickiem. Nie chce wchodzić w żadne kłótnie i dyskusje bo to bez sensu. Owszem, lekarza zapytam, ale pomyślałam że zapytam jeszcze na forum, ale oczywiście złośliwości pewnie tutaj są na porządku dziennym przy takich pytaniach jak moje, które nie uważam, że jest jakieś nietypowe lub nie na miejscu. Mam swoje lęki, a to co mówisz o mnie to już mnie nie interesuje i do mnie w ogóle nie trafia, nie krzywdzi mnie w żaden sposób. Chciałam tylko rozwiać wątpliwości bo mam duże lęki i pomyślałam, że zanim pójdę do lekarza to zapytam doświadczonych kobiet, które już mają etap ciąży za sobą i wiedzą co i jak jeśli chodzi też o zbliżenia intymne. Nic więcej, po prostu chciałam dopytać. TO WSZYSTKO. Dziękuję. Finito.Dokładnie tak samo pisał ostatni trolla jak chcesz zapytać doświadczonych osób, to idź do lekarza. Miałaś na to bardzo dużo czasu od potencjalnej wpadki
![]()
loumarie
Mam zaburzenia lękowe i zawsze stresowałam się zbliżeniami.. nie widzę w tym nic dziwnego...
W wieku 25 lat raczej wie się jak dochodzi do zapłodnienia, abstrahując już od lęków. Zadajesz pytanie na poziomie licealistów, będąc osobą dawno już dorosłą co jest conajmniej dziwne...
reklama
ZielonaMamma
Już byłaś podobno zbadać poziom beta HCG. Tam też jest lekarz, pielęgniarka. Osoby po studiach, i to medycznych. Powinny wiedzieć, jak się zachodzi w ciążęTrolle trollami, ale nie jestem nikim kto wcześniej trollował pod innym nickiem. Nie chce wchodzić w żadne kłótnie i dyskusje bo to bez sensu. Owszem, lekarza zapytam, ale pomyślałam że zapytam jeszcze na forum, ale oczywiście złośliwości pewnie tutaj są na porządku dziennym przy takich pytaniach jak moje, które nie uważam, że jest jakieś nietypowe lub nie na miejscu. Mam swoje lęki, a to co mówisz o mnie to już mnie nie interesuje i do mnie w ogóle nie trafia, nie krzywdzi mnie w żaden sposób. Chciałam tylko rozwiać wątpliwości bo mam duże lęki i pomyślałam, że zanim pójdę do lekarza to zapytam doświadczonych kobiet, które już mają etap ciąży za sobą i wiedzą co i jak jeśli chodzi też o zbliżenia intymne. Nic więcej, po prostu chciałam dopytać. TO WSZYSTKO. Dziękuję. Finito.

A opisywanie stosunku ze szczegółami nie jest normalne na takiej stronie. Na pewno są inne, na których autorzy realizują się w pisaniu erotyków.