Wanilia89
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby mimo wszystko było dobrzeCzekam na usg i się okaże dokładnie ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki, żeby mimo wszystko było dobrzeCzekam na usg i się okaże dokładnie ..
Trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku ... Trzymaj sięW nocy trafiłam do szpitala z dużym krwawieniem i bólami.. Pomimo dużej ilości leków wszystko chyba poszło...okaże się dokładnie na usg
![]()
Przykro mi kochana wiem co czujesz ja w sobote przeszłam to samoNiestety poszłojestem załamana, teraz jestem w szpitalu czekam na wyniki hcg i przeciwciał bo trzeba będzie zrobić zastrzyk immoglobuliny bo mam krew minusowa. Czekam na betę i do domu .. Czekać czy się samo oczyści . w pon jeszcze raz hcg i ginekolog.. I jak będzie trzeba to zabieg. Chociaż mam nadzieję że samo się oczyści bo mam dość już tego wszystkiego tych badań lekarzy i widoku szpitala.. Jeszcze o zabiegu myśleć
myślałam że będzie dzidziuś a tu niestety nie utrzymalam
dramat dla mnie.. Ciągle poplakuje..