• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy jest szansa dla mojego maluszka?

reklama
Niestety poszło :( jestem załamana, teraz jestem w szpitalu czekam na wyniki hcg i przeciwciał bo trzeba będzie zrobić zastrzyk immoglobuliny bo mam krew minusowa. Czekam na betę i do domu .. Czekać czy się samo oczyści . w pon jeszcze raz hcg i ginekolog.. I jak będzie trzeba to zabieg. Chociaż mam nadzieję że samo się oczyści bo mam dość już tego wszystkiego tych badań lekarzy i widoku szpitala.. Jeszcze o zabiegu myśleć :( myślałam że będzie dzidziuś a tu niestety nie utrzymalam :( dramat dla mnie.. Ciągle poplakuje..

Niestety poszło :( jestem załamana, teraz jestem w szpitalu czekam na wyniki hcg i przeciwciał bo trzeba będzie zrobić zastrzyk immoglobuliny bo mam krew minusowa. Czekam na betę i do domu .. Czekać czy się samo oczyści . w pon jeszcze raz hcg i ginekolog.. I jak będzie trzeba to zabieg. Chociaż mam nadzieję że samo się oczyści bo mam dość już tego wszystkiego tych badań lekarzy i widoku szpitala.. Jeszcze o zabiegu myśleć :( myślałam że będzie dzidziuś a tu niestety nie utrzymalam :( dramat dla mnie.. Ciągle poplakuje..
Przykro mi kochana wiem co czujesz ja w sobote przeszłam to samo :(

reklama
U mnie też obyło się bez zabiegu. Ale ja dostałam tabletki na wywołanie i musiałam zostać w szpitalu. Dopiero na drugi dzień po tabletach, usg i wtedy lekarz zdecydował, że zabiegu nie robimy i mogę iść do domu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry