• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy jest szansa na ciąże?

Mam pewien problem ,ostatnia miesiączke mialam 22 marca .Myslalam ,ze sie pojawi lecz do tej pory nie dostalam ,robilam kilka testow ostatni 3 tyg temu bete z krwi wszystko ujemne 2 tyg temu usg ktore nic nie takiego nie wykazalo tylko pęcherzyk na jajniku .Mialam robione badania hormonów tez sa okey.Czy jest możliwość mimo wszystko ciązy co myslicie?

reklama
Kilka testów, beta, USG i wszystko wyklucza ciążę, więc na pewno w niej nie jesteś, ale do lekarza powinnaś iść już dawno, nie zwlekaj z tym.
Bylam u lekarza 2 tyg temu to on mi wypisal skierowania na badania, na hormony usg ale dla niego wszystko jest dobrze i nic w badaniach nie widzi ,a jak dla mnie jest cos nie tak dlatego w piatek ide do innej Pani ginekolog

Ostatnia edycja:
reklama
Mam pewien problem ,ostatnia miesiączke mialam 22 marca .Myslalam ,ze sie pojawi lecz do tej pory nie dostalam ,robilam kilka testow ostatni 3 tyg temu bete z krwi wszystko ujemne 2 tyg temu usg ktore nic nie takiego nie wykazalo tylko pęcherzyk na jajniku .Mialam robione badania hormonów tez sa okey.Czy jest możliwość mimo wszystko ciązy co myslicie?
No i odwolalam wizyte u gina bo myslalam zs dostalam @ a okazało sie ze to zwykle plamienie, kolejna wizyta dopiero 19 lipca.. nie wiem co sie juz dzieje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry