• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy jestem w ciąży boję się

reklama
Witajcis. Razem z chłopakiem ocieraliśmy się o sobie w ubraniach on miał wytrysk. Też po wytrysku mnie dotykał między nogami ale wszystko było w ubraniach. A był wcześniej w łazience i boimy się że mógł coś przenieść i jakoś przeniknęło przez ciuchy. Spóźnia mi się okres już 10-7 dni a nigdy czegoś takiego nie miałam. Boje się że jestem w ciąży. Test negatywny wyszedł a robiłam go w zeszłym tygodniu. Chłopak też się martwi. Mamy 20 i 23 lata. Co robić. W międzyczasie na początku zeszłego miesiąca byłam chora i brałam min acc
Powiedzcie, że to głupi Troll? Błagam Was 😂

Podobno test daje efekt placebo i okres przychodzi. A mi wciąż nie nadszedł nigdy tak nie miałam, zawsze był o czasie niemal to nie może być torbiel bo by mnie brzuch bardzo bolał. Test negatywny uspokoją mnie to, nie mam stresu a okres i tak brak

Podobno test daje efekt placebo i okres przychodzi. A mi wciąż nie nadszedł nigdy tak nie miałam, zawsze był o czasie niemal to nie może być torbiel bo by mnie brzuch bardzo bolał. Test negatywny uspokoją mnie to, nie mam stresu a okres i tak brak
Illustration Stars GIF

reklama
Idz do lekarza skoro ci sie spóźnia. Torbiel moze nie boleć.

O efekcie placebo pierwsze słyszę. Chat GPT to twierdzi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry