reklama

Czy jestem w ciazy?

Natalia1208

Fanka BB :)
Dziewczyny zrobiłam test i mam wątpliwości. Wydaje mi się, że jest tam druga kreska ale już sama nie wiem... W tamtym miesiącu też robiłam test, wydawało mi się że widzę druga kreska pod światło ale okazało się, że w ciazy nie jestem po skupieniu innego testu. Tym razem mam zupełnie inny. Na instrukcji jest napisane, że powinno się odczekać 3min, mi nie pokazało na początku nic A po kilku minutach tak jak na zdjęciu.
Mam obawy, bo czytałam że czasem jak minie kilka minut test jest nieważny i oszukuje.
Proszę o radę

Załączniki

• 20190111_150305.jpg
    20190111_150305.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 1 585
reklama
Nawet jasna kreska oznacza ciążę. Te testy też łapią różną czułość nawet jak maja napisane 25 to podobno nie łapią od tego samego przedziału. Mi na teście z jednej firmy wyszła jaśniutka kreska a na drugim dużo ciemniejsza. Ja robiłam 5 dni przed okresem i wyszedł cień cienia widoczny pod słońce i zastanawiałam się czy ciąża. Robiłam co 2 dni i była ciemniejsza a brzuch bolał jak na okres. Możesz wziąść nospę dla spokoju nie zaszkodzi. Trzymam kciuki.
Jeśli nie będzieaż robiła z porannego moczu to ogranicz picie na kilka godzin przed testem mocz jest wtedy mniej rozcieńczony.

reklama
Hej, nawet po przybliżeniu widzę cień. Mój cień cienia ma dzisiaj 8 miesięcy ;);););)Trzymam mocno kciuki, by kolejny test pokazał grubą i niepozostawiającą złudzeń krechę:)
A poza tym należy pamiętać, że faceci nie widzą pewnych rzeczy:p
Moja cieniutka kreseczka tez ma 8 miesiecy :). To musi byc bardzo wczesna ciaza.. Te kilka dni kreska bedzie wyrazniejsza moim zdaniem..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry