Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poza tym to należę do, chyba, nielicznego grona dziewczyn, które nie mają jako takich objawów ciąży. do dziś, a jestem w 8 m-cu nie wiem co to znaczy mieć poranne mdłości, nie wymiotowałam ani razu, ani razu też nie zbierało mi się na wymioty, zachcianek też nie miałam, przytyc przytyłam normalnie (aktualnie mam 13kg więcej), odpukać nie dokuczała i nie dokucza mi zgaga etc. jedyne co, to jeszcze przed L4 od długiego siedzenia w pracy (praca biurowa) pobolewało mnie podbrzusze, gdy poszłam na L4 i dużo chodziłam (wręcz biegałam)
ból podbrzusza przeszedł.
Mój mąż dostał zakaz całowania mnie. A potem już tylko nudności, wymioty i jadłowstręt do mięsa i wędlin. A teraz - po 1 próbie znowu był okres i nudności i wymioty....i teraz tak w kółko.
a jak udało się nam zajść, to po owulacji już wiedziałam że na pewno się udało:-) Byłam nerwowa, mężowi obrywało się za nic, odrzuciło mnie od ulubionego jedzenia, temperatura ponad 37, ból piersi taki że spałam w staniku i chodziłam często siusiać. Cykle długie więc w 35 dc zrobiłam test to było 19 dni po owu (miałam monitoring cyklu więc wiedziałam kiedy próbować
) i jak zobaczyliśmy te II upragnione kreseczki to skakaliśmy z radości. Po jakimś czasie doszły mdłości.
. Od zapłodnienia minęło jakieś 3 tygodnie. Już po 5 dniach miałam częstomocz.