kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Czyli jest bardzo niespokojna,a moze jej cos jest ze ona tak sie wierci,wygina,hmmmm,kurcze nie wiem jak Ci doradzic...poczekaj jeszcze troche i jak sie nie poprawi to podejdz do pediatry moze on cos pomoze......
Pozdrawiam
Pozdrawiam
moje dziecię spało od 22-5 rano i nawet jak ją obudzilam o 2 na cyca to nie chciała jesc, czy to nie za długo spała?? choć z drugiej strony jakby byla głodna to chyba by się obudziła prawda?? zasypia z nami w łózku w nocy jest luzik kładę jej ręke na czole albo trzymam za rączkę smok i spi, a w dzien własnie zasneła w foteliku. w srode mam miec bujaczek z fisher price zobaczymy jak na niego zaraguje, ale mysle ze zaczne ją kłasc w dzien do łózeczka i się męczyc z 2-3 dni moze się nauczy sama zasypiac w swoim łózeczku.
A do tego dzisiaj śpi ciągle, nawet teraz, a niedługo pora na kąpiel, dzisiaj spała nawet 4 godz bez przerwy, a ja trochę z nią
. Na noc zasypia w swoim łóżeczku ze smoczkiem, ale zaraz po zaśnięciu go wypluwa, a wdzień częściej domaga się smoczka jak śpi to się przebudza żeby go dostac.
boje sie ja polozyc bez odbekniecia, dziewczyny wy zawsze czekacie az maluchom sie odbije? u nas czasem trwa to bardzo dlugo i bez rezultatow, no to ja ja do lozeczka i ona zaczyna sie wiergac, wtedy mam wrazenie ze jednak jej zle i podnosze zeby jednak sie odbeklo a ona usypia u mnie na rekach. co powinnam robic, bo juz nie wiem...