moze twoja córcia ma silna potrzebe bycia z toba i czucia swojej mamusi,no bo w koncu mama od tego jest,wiem ze jest ci ciezko ale wez sie w garsc i nie uzalaj nad soba tylko daj tej kruszynie cala siebie bo ona nikogo tak nie potrzebuje jak swojej mamy.na tym polega macierzynstwo< na poswieceniu> a jak nie dajesz rady to kup lezaczek fisher price taki z wibracjami suuuuuper sprawa choc dosc droga bo kolo 250 zl na allegro sa te lezaczki uwierz mi ze dzialaja cuda!!! dzieci bardzo chetnie w nich spedzaja czas a wibracje lagodnie utula do snu i mama ma troche czasu zeby odpoczac!moze warto zakupic!!!FISHER PRICE LEZACZEK - BUJACZEK +GRATIS za 30 pln (723459041) - Aukcje internetowe Allegroa ja siedzę i ryczę z bezsilności:-( moja córeczka od 18:30 dała mi popalić zjadla pogaworzyła i z klejącymi oczkami rozdarła nie zeby ją coś bolało, ona nie chce wieczorami zasypiac bez bujaniaa ja chcąc ją oduczyć kołysania do usypiania zostawiłam ją w łóżeczku do wypłakania i jak juz sie zaczęła zanosic czyli po 3 min nie wyrobiłam i wziełam na rece, teraz niby spi ale niezle sie wypłakała. nie wiem czy to dobre co robie ze ją tak zostawiam bo mowią ze dziecko musi czuć bliskosc itp, ale ona wciaz by chciała zeby ją kołysać, a ja nie mam czasu nawet zjesc przez to niedojadanie pokarm tracę załamka chyba mnie łapie jakaś depresja:-
-
-(