Czesc. Jestem w 6 tc. Lekarza mam w poniedziałek. Ciaza jest zagrozona. Mocno krwawie. Lekarz zlecil badania HCG, wynik wzrosl kolejny wynik we wtorek. Czy któraś z was miala skrzepy i krwawienie a skonczylo sie dobrze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaki miałaś wynik HCG? A byłaś na wizycie skąd to krwawienie? Czy jeszcze nie? Dlaczego ciąża zagrożona.?Czesc. Jestem w 6 tc. Lekarza mam w poniedziałek. Ciaza jest zagrozona. Mocno krwawie. Lekarz zlecil badania HCG, wynik wzrosl kolejny wynik we wtorek. Czy któraś z was miala skrzepy i krwawienie a skonczylo sie dobrze?
Jaki miałaś wynik HCG? A byłaś na wizycie skąd to krwawienie? Czy jeszcze nie? Dlaczego ciąża zagrożona.?
Kochana wiesz różne rzeczy mogą być :/ wiem ze szukasz pocieszenia. U jednej takie krwawienia były z krwiaka u innej etap poronieniachyba tylko lekarz może Ci dać gwarancję co i jak :/
Tak ja, gdy powiedziałam lekarzowi to stwierdził że poronilam,ale zamiast krwi dalej bylo brązowe plamienie,aktualnie mam na sobie śpiącego bąbla w wieku 4miesiecyCzesc. Jestem w 6 tc. Lekarza mam w poniedziałek. Ciaza jest zagrozona. Mocno krwawie. Lekarz zlecil badania HCG, wynik wzrosl kolejny wynik we wtorek. Czy któraś z was miala skrzepy i krwawienie a skonczylo sie dobrze?