Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lekarz w izbie przyjęć kazał przyjechać jeśli znów będzie krwawienie a ono cholera wcale nie ustało.
Jesli krwawienie jest koloru brunatnego, a nie żywoczerwonego, to zdecydowanei zostać w domu. Jeśli żywoczerwone, ale w niedużej ilości - skąpe plamienie, jak na końcówce miesiaczki, to też zostać w domu. Jeśli dość obfite i żywoczerwone - do szpitala. ak instruował mnie mój gin, bo w ob ciążach krawiłam, czasem to taka "uroda" przyszlej mamy, nic patologicznego.
Dlaczego przypanikowal???????Sluszna decyzja,kazde nawet najmniejsze krwawienie,kazdy podejrzany bol brzucha w ciazy powinny zostac skonsultowane.Wiekszosc krwawien w ciazy zostaje zakwalifikowana jako poronienie zagrazajace i nie ma w tym dziwnego.To chyba abortus imminens - poronienie zagrażające. Troche przypanikował ten wasz lekarz, ale mialbys wiecej pretensji gdyby cos zbagatelizowal. Niech Twoja lepsza połowa sie oszczedza.
no własnie obejrzał odśrodkowo a krew widział chociażby na tym wibratorze od USG ...
krew z wibratora nie zrobiła na nim wrażenia.
na podpasce może było by bardziej spektakularnie.
wiec od teraz będę zbierał krwiste i zapierające dech w piersiach podpaski ;]
aniołek: kształcę się jak mogę ;-)
nessi: moja jest kwietniówka 2010 [10 tc] (zresztą w którymś poście o tym wspomniałem ... a titi nie chce się czytać dokładnie postów wujka QLfa).
Baby vel. ciężarówki!
Bieremy dupa coś tam od wczoraj i krwawienie nie ustało.
Jest hmmm ... tak samo po ponad dobie.
Lekarz w izbie przyjęć kazał przyjechać jeśli znów będzie krwawienie a ono cholera wcale nie ustało.
Podzieliliśmy się teraz na dwa obozy:
- moja Jolka bardzo przeciwna szpitalowi i ble ble ble typu ale brzuch troche mniej boli.
- ja (jak się okazało pierwszy panikarz Naj-brzuśniejszej RP) który chce natychmiast jechać ... bo jednak szpital to szpital i tam mają zastrzyki, kolorowe proszki itp. (wiem myślę jak kretyn).
Bardzo proszę o głosy rozsądnych ciężarówek hmmm ... ku^% nie wiem co robić.
Teraz na noc już nie opłaca się jechać ale jeśli krwawienie nadal jest i brzuch boli to chyba powinienem rano zmusić moją do pojechania tooo hospital ;/
Jak myślicie?
ps. zabawki_malucha wsadź se pan do łUCHA ;-/
O 5 rano obudziły mnie jęki.
Jolka krwawiła i miała bóle brzucha jak cholera.
Właśnie karetka zabrała ją do szpitala a ja pędzę za nimi ...