To daj znać jak ci testy wyszłyA aaa polecam obecnie zrobić betę w diagnostyce, bo masz wynik w necie w ten sam dzień i najlepiej pójść z rana żebyś na wizytę zdążyła mieć wynik bo w innych labach straszne opóźnienia mają ze względu na coronavirusa![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To daj znać jak ci testy wyszłyA aaa polecam obecnie zrobić betę w diagnostyce, bo masz wynik w necie w ten sam dzień i najlepiej pójść z rana żebyś na wizytę zdążyła mieć wynik bo w innych labach straszne opóźnienia mają ze względu na coronavirusa![]()
Wspaniale! Gratulacje!!! Dużo zdrówka dla wasJa podobnie.
8.06 ostatnia miesiączka
Teoretycznie 22.06 owulacja, ale się przesunęła i była koło 4.07.
Dzień spodziewanej miesiączki test negatywny.
Beta 2 dni po negatywna (robiona 14.07)
Test w tą sobotę (18.07) pozytywny x3.
Także jest to możliwe ❤![]()
Wspaniale! Gratulacje!!! Dużo zdrówka dla was!! Ja po ostatnich negatywach jakoś nie mam ochoty nawet się zbliżać do testów na półce, a gdzie tam je jeszcze kupić.
Ja już po prostu chciałabym mieć @, zacząć tak po prostu nowy cykl. A tak jestem w czarnej du*** (za przeproszeniem) bo inaczej nie mogę tego nazwać. Ciąży brak, @ też brak
. Teraz już mam ochotę się z tego śmiać. Lepiej tak niż płakać
![]()
W pierwszym albo drugim dniu spodziewanej @ (betę tak samo). I kolejny test (tylko z moczu) w 5 dniu spodziewanej @.A kiedy robiłaś ostatnio test?
Wszystko zależy od tego kiedy miałaś faktycznie owu. Dopóki zarodek nie zagnieździ się w macicy i pęcherzyk ciążowy nie urośnie na tyle żeby był widoczny to może być za wcześnie. Aczkolwiek nie stresuj się bo to może szkodzić potencjalnej ciąży albo blokować @. Wytrzymaj i daj znać co na wizycie się okazało. Powodzenia KochanaIdę dziś do ginekologa, myślicie ze na usg będzie widać czy to ciąża czy nie ?