reklama

Czy mogę być w ciąży?

Serduszko 96

Aktywna w BB
Hej dziewczyny. 🙂
Chciałabym zapytać, może wy też tak miałyscie..
Ogólnie jestem już po jednym poronieniu. Bardzo to przeżyłam. Była to moje pierwsza ciąża. Dziecku przestało być w pewnym momencie serduszko.... Miałam wywołanie poronienia i lyzeczkowanie.
Po pierwszej miesiączce od zabiegu byłam u lekarza sprawdzić czy jest wszystko ok. Lekarz powiedział że macica wygląda bardzo ładnie. Wszystko się fajnie wyczyscilo i że jeśli jestem w dobrym stanie psychicznym to z mężem jak najbardziej możemy się starać. Ja oczywiście jeszcze bardziej pragnę tego dziecka niż wcześniej więc wzięliśmy się do pracy.
Teraz mam podejrzenie że jestem w ciąży. Co prawda jesze 5 dni do okresu ale już od początku coś czułam. Zaraz po owulacji miałam przejrzysty śluz z nitkami krwi. Zaczął pobolewac mnie jajnik. Może to dziwne ale czułam takie jakby mrowienie w macicy... Dzisiaj brzuszek boli mnie jak na miesiączkę. Śluz jest jak galaretka biała jakby lekko przebarwiona... I od jakiegoś czasu mam problemy jelitowe. Nie wiem sama czy powinnam się nakręcac ale mam wrażenie że jest inaczej. Dziewczyny jak to u was było?

reklama
Rozwiązanie
Jeśli jesteś na 5 dni przed miesiączką to i na test i na betę jest za wcześnie. Wszystko o czym wspomniałaś mogłaś sobie wkręcić. Tak działa umysł. Nie nastawiaj się i poczekaj jeszcze kilka dni z testem.
reklama
reklama
Ja miałam ból piersi kilka dni po owulacji ale to za szybko na objaw i tak zawsze miałam przed okresem tylko zawsze piersi bolały mnie kilka dni przed okresem a w tym cyklu co zaszłam w ciążę to szybciej się ból pojawił i był mocniejszy a kilka dni przed okresem kłucie jajnika w którym była owulacja i po tym już zaczęłam coś podejrzewać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry