Cześć dziewczyny mam pytanie czy tylko mi się wydaje czy jest tam druga kreska test zrobiłam 3 dni przed spodziewana miesiączka , staramy się z partnerem od roku , zawsze nie było nic jedna krecha a teraz widać jakiś cień
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może i jest cień cienia cienia... Ale to jest pink one lubią przekłamywać więc zrobiłabym ponownie jutro testem innej firmy.Cześć dziewczyny mam pytanie czy tylko mi się wydaje czy jest tam druga kreska test zrobiłam 3 dni przed spodziewana miesiączka , staramy się z partnerem od roku , zawsze nie było nic jedna krecha a teraz widać jakiś cień
Zobacz załącznik 1217320
może i jest cień cienia cienia... Ale to jest pink one lubią przekłamywać więc zrobiłabym ponownie jutro testem innej firmy.
Widać cień ale te testy nie są zbyt wiarygodnePowtórz jutro najlepiej innej firmy. Na tym teście wierzyłabym jakby była kreska a nie cień cienia. Powodzenia
ja tam widzę cień zrób test w dniu spodziewanej miesiączki i zobaczysz czy ciemnieje albo idź na betę i wszystko będzie jasneZobacz załącznik 1217430
Dziś zrobiłam z innej firmy albo ja już świruje albo widzę tam mała kreseczkę za 2 dni mam dostać okres tak się boje
Tak na tym widać, więc prawdopodobnie rym razem się udało! Teraz tylko trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeNajlepiej idź na betę bo już powinna coś wykazać skoro wychodzą kreski i bedziesz mieć pewność
![]()
Mam taką wielką nadzieję hehe piękny prezent i zakończenie roku i początek czegoś nowego ,chodź strasznie się boje ze sobie to wkręcam bo pragnę dziecka i od roku się staram ale żeby dwa razy test był z taka lekka kreska może akurat zobaczymy jeszcze obyTo jeśli jesteś w ciąży i jeszcze 2 dni do @, to w święta na pewno Ci już wyjdzie jednoznaczny wyniki będzie piękny prezent