A co z krwawieniem implementacyjnym ?nie jesteśmy robotami i każda miesiaczka może się różnic od poprzedniej, jednego razu boli, drugiego nie itd a tutaj nie ma możliwości bo było krwawienie. Nie ma to znaczenia jakie…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co z krwawieniem implementacyjnym ?nie jesteśmy robotami i każda miesiaczka może się różnic od poprzedniej, jednego razu boli, drugiego nie itd a tutaj nie ma możliwości bo było krwawienie. Nie ma to znaczenia jakie…
a co to?A co z krwawieniem implementacyjnym ?
Hormony robią swoje. Seks powoduje i pobudza inne hormony więc piersi mogły trochę urosnąć. Zrób dla świętego spokoju test, ale moim zdaniem żadnej ciąży nie ma.I od tego mogły mi urosnąć trochę piersi po okresie ?
Chodzi o ten płyn co wydziela się podczas erekcji. Jedyne co mi jeszcze przychodzi jeszcze na myśl to to że dość długo śpię do 12-13 ale to pewnie przez to że chodzę spać około 2 i pracuje. Po czym stwierdzasz że niema śladu po zapłodnieniu. Wzrost piersi po okresie nie jest objawem ? Chyba trochę za dużo się naczytałam o tym wszystkim.Chyba ze chodzi o plamienie implantacyjneto występuje dość rzadko i musi dojść do zapłodnienia a tutaj nie ma śladu o możliwości zapłodnienia. Skad wzięłaś ten preejakulat?
proszę Cię… i co z tym płynem? Był w środku prezerwatywy nie? Śpię długo odkąd pamietam i w ciąży jestem od marca dopieroChodzi o ten płyn co wydziela się podczas erekcji. Jedyne co mi jeszcze przychodzi jeszcze na myśl to to że dość długo śpię do 12-13 ale to pewnie przez to że chodzę spać około 2 i pracuje. Po czym stwierdzasz że niema śladu po zapłodnieniu. Wzrost piersi po okresie nie jest objawem ? Chyba trochę za dużo się naczytałam o tym wszystkim.
Przed tobą jeszcze jakieś 30 lat gdzie będziesz miała okres [emoji2370] będzie ból i mdłości, złe samopoczucie a czasem będzie super bezboleśnie. Witaj w świecie kobiet [emoji3590]Różnica była taka że bolał mnie brzuch a normalnie nie zawsze boli. Innego zbliżenia nie było tylko to. Przed okresem piersi były normalne tzn mieściły się a teraz trochę wystają za miseczkę. Okres był taki jaki opisałam. Martwią mnie te piersi.