K
karolinka1992
Gość
Witam ! Dziś jest mój 7 dzień cyklu a cykle mam zazwyczaj 29-30 dniowe czy można zacząć się już starać ? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Starć można się cały miesiąc. Przy takiej długości cyklu, owulacja będzie gdzieś w okolicach 14-20 dc. Masz już jakieś oznaki dni płodnych tj. np śluz?Witam ! Dziś jest mój 7 dzień cyklu a cykle mam zazwyczaj 29-30 dniowe czy można zacząć się już starać ? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi![]()
Wodnisty i rozciągliwy śluz to śluz płodny. Dlaczego cię on martwi?Ogólnie u mnie ze śluzem to tak średnio go widać a jak jest to bardziej wodnisty i czytając niektóre fora trochę mnie to martwi ..
Jak martwi cię śluz to powinnaś iść do ginekologa. Tym bardziej, że chcesz starać się o dziecko. I tak jak koleżanka napisała, możesz zainwestować w testy owulacyjne.Bo rozciągliwego śluzu u siebie dawno nie widziałam a ktoś pisał kiedyś Że śluz jak białko rozciągliwy to śluz płodny