• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy mogę w taki sposób być w ciąży?

Przyjmowałam przez 3 miesiącetabletki które miały wyregulować mi okres, one były również z antykoncepcja. Po 2 miesiącach z odstawienia kochałam się z narzeczonym 2 dni po okresie. Był to stosunek przerywany. Miałam wrażenie że na moich wargach sromowych zostało trochę nasienia. Po 5 minutach znowu wszedł we mnie i się kochaliśmy. Tydzień później było tak samo. Od 3 dni jest mi jakoś dziwnie. Mdli mnie no 1 godzinę w później jest normalnie i tak w kółko. Bolał mnie brzuch. Mimo tych tabletek mam znowu okres nieregularny. Ostatnio pojawił się po 33 dniach. Od współżycia minęło 13 dn
i. Czy mogę spodziewać się ciąży? Proszę o porady bo bardzo chciałabym mieć dzidziusia z ukochanym..

Ostatnia edycja:
reklama
Rozwiązanie
Największą bzdurą jest to że tabletki wyregulują cykle. Owszem dopóki je bierzesz to tak, ale jak odstawiasz to nie ma mocy która sprawi że nadal cykl będzie regularny. Wszystko wróci do normy z przed brania antykoncepcji.
reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry