Julcia5536
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, 25 kwietnia miałam owulację, wczoraj współżyłam z mężem bez zabezpieczenia. Czy mogło dojść do zapłodnienia? Dodam, że karmię jeszcze piersią a według mojego kalendarzyka wczoraj i dzisiaj to dni płodne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zobaczymy, test za dwa tygodnie czyli w dzień spodziewanej miesiączki powinien już wyjść wiarygodnyNa zewnątrz może juz śluzu nie byc, ale mógł byc jeszcze w szyjce
Miałam dużo większą ilość śluzuA skąd wiesz ze miałaś owulacje? Miałaś usg?
Tyle, że już wczoraj czyli dzień po owulacji tego śluzu prawie wogole nie byłoOd szczytu śluzu i skoku tem powinno poczekać sie 3 dni.
W takim razie jest szansa na ciążę ?Ale wiele lat współżyłam po odczekaniu doby od bólu owulacyjnego i ciazy nie było
Teraz bardziej uważam bo 3 dzieci mi wystarczy.
To zalezy od organizmu. Założenia NPR mówią o ryzyku, tym bardziej jesli nie mierzysz temperatury.Tyle, że już wczoraj czyli dzień po owulacji tego śluzu prawie wogole nie było
Za dwa tygodnie wypada mi miesiączka, jeśli się nie pojawi zrobię testTo zalezy od organizmu. Założenia NPR mówią o ryzyku, tym bardziej jesli nie mierzysz temperatury.
Ale jak pisałam ja tak stosowałam wiele lat, tyle ze w głowie miałam zgodę na ewentualna ciaze