MyszkaMiki30
Fanka BB :)
skoro jego Pani nie widzi kresek to pewnie też nie widzi plamCiążaaaa jak nic, gratulacje!
A swoją drogą wstyd byłoby mi wystawiać zdjęcie testów na tak ufajdanym obrusie.
Pozdrawiam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
skoro jego Pani nie widzi kresek to pewnie też nie widzi plamCiążaaaa jak nic, gratulacje!
A swoją drogą wstyd byłoby mi wystawiać zdjęcie testów na tak ufajdanym obrusie.
Pozdrawiam![]()
to jak ta Pani będzie funkcjonowała podczas ciąży i po ciąży, yyy to ja nie wiemskoro jego Pani nie widzi kresek to pewnie też nie widzi plam![]()
To tylko zdjęcie bez przesadyCiążaaaa jak nic, gratulacje!
Pozdrawiam![]()
na pamiątkę, wolałabym mieć ładniejsze tło ?To tylko zdjęcie bez przesady![]()
Tak ale jak ktoś zdjęcie kupy robi lub innych wydzielin to już nie trzeba mieć takiego dobrego tła więc to taka pierdoła w porównaniu z drastycznymi zdjęciami jakie są tu wstawianena pamiątkę, wolałabym mieć ładniejsze tło ?![]()
Dla mnie czepianie się o plamkę jest zbędneskoro jego Pani nie widzi kresek to pewnie też nie widzi plam![]()
nie o plamkę tylko jakieś kilkadziesiąt plamekDla mnie czepianie się o plamkę jest zbędne![]()
nie o plamkę tylko jakieś kilkadziesiąt plamekno ale fakt to nie wątek o tym jak kto mieszka
![]()
nie mamDziewczyno poaparz na siebie czy Ty nie masz tyle plamekkażdy każdwmu umie wytykac ale popatrzeć na siebie nie umie
![]()