olka11135
Fanka BB :)
Dziewczyno poaparz na siebie czy Ty nie masz tyle plamekkażdy każdwmu umie wytykac ale popatrzeć na siebie nie umie
![]()
To od razu dodam, że nie, nie mam - właśnie skończyłam sprzątać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyno poaparz na siebie czy Ty nie masz tyle plamekkażdy każdwmu umie wytykac ale popatrzeć na siebie nie umie
![]()
Bo kupa skrada „szoł”, a tu było tyle tych testów że oczy biegały po całym obrazieTak ale jak ktoś zdjęcie kupy robi lub innych wydzielin to już nie trzeba mieć takiego dobrego tła więc to taka pierdoła w porównaniu z drastycznymi zdjęciami jakie są tu wstawiane![]()
Masz rację, lepsze są te z brudem pod paznokciami dłoni trzymającej testDla mnie czepianie się o plamkę jest zbędne![]()
oo plamę? Moim zdaniem cały obrus jest w plamach. Dodatkowo jeśli ktoś nie zauważył to też jest tam mały kłaczekDla mnie czepianie się o plamkę jest zbędne![]()
akurat mi to nie grozi, bo jestem pedantkąDziewczyno poaparz na siebie czy Ty nie masz tyle plamekkażdy każdwmu umie wytykac ale popatrzeć na siebie nie umie
![]()
jak mam być szczera to pierwsze co, to obrus rzucił mi sie w oczyBo kupa skrada „szoł”, a tu było tyle tych testów że oczy biegały po całym obrazie![]()
bleeeMasz rację, lepsze są te z brudem pod paznokciami dłoni trzymającej test![]()
Od dzisiaj będę Cię oznaczać pod każdym takim zdjęciem na tym forumbleee![]()