Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja uważam też że dla mnie wynik rosnący, wiele przerobiłam bet i zawsze poniżej 0 1 , to wtedy nie ma mowy o ciąży ale 2.6 to już coś, odczekaj kilka dni, jest szansa i to spora.. Powodzenia...A wiesz, że to mógł być początek przyrostu bety [emoji6]
I jak tam? Udało się?Cześć dziewczyny jak tam u was ? @Objawowa coś się u Ciebie zmieniło ?? Bo u mnie na tą chwilę brak okresu ( chociaż dzisiaj powinnam mieć pierwszy dzień ). Liczę po cichu na to że już tego okresu nie dostanę .![]()
Sama też umieram z ciekawości, co u was, ostatnio to żyje tylko waszymi postami, dziś sama byłam na beta HCG czekam, jestem w 30 dniu cyklu, ale na luteine. Czas się dłuży nieubłaganie. A może któraś z was kochana brała luteine nie od stawiając i zaszła w ciążę? I czy beta w 30 dniu cyklu będzie już miarodajna?I jak tam? Udało się?![]()
Taki opis nic nie mówi. Proszę zrobić test ciążowyWitam.Przyjmuje lek duphaston na wyregulowanie miesiączek, dotychczas podczas przyjmowania tego leku miesiączki były regularne. Ostatnio jednak misiaczka opóźniła się o dwa tygodnie i była słabsza niż zawsze,zero dolegliwości bólowych,tylko delikatny ból w podbrzuszu. Od jakiegoś czasu miewam mdłości i jestem wrażliwa na zapachy,robi mi się słabo .Czy może to oznaczać ciążę?