Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie chce tu robić zbędnych nadziei, ale skoro do @ masz jeszcze tydzień to może jednak dobrze wróżyćOczywiscie wynik bety negatywny 2.6 ...
Ja dowiedziałam się o ciąży bardzo wcześnie, 3+3, ale objawy wjechały mi dopiero koło 6. Tylko straszna senność mnie trzymała, w pracy łeb leciał na klawiaturęTrzymam za Was kciuki dziewczyny! Pamiętam jak ja wypatrywałam pierwszych objawów przed terminem @ miałam tylko bardziej bolące piersi i przeczucie że to to a że 3 dni przed to tak bolał mnie brzuch że już byłam pewna że dostanę okres , ale nie było jeden dzień,drugi a teraz mam już 4 miesięcznego synka.( Test zrobiłam 2dni po terminie na @) To prawda trzeba cierpliwie poczekać nie jest to łatwe wiem...no i jak macie podejrzenia to uważajcie na siebie i się nie stresujcie bo stres to nasz największy wróg;-) mam nadzieję że Wam się uda i będę mogła Wam pogratulować!
Objawy na całego zaczęły się u mnie w 7/8tygodniu dopiero;-)
Mnie kusi żeby zrobić test 4 dni przed spodziewaną @ . Ale boje się tego rozczarowania. Może wytrzymam jeszcze te parę dni . Na dzień dzisiejszy okropny ból w dole pleców i pobolewanie podbrzusza .Test pozytywny wyszedł mi 3 dni po spodziewanym terminie @. Mega bladziutka kreseczka. Nie testowałabym wcześniej. Szkoda straconych nadziei.![]()