M
Megi26
Gość
Zrobię zrobię. Mam nadzieje, ze po prostu to była pomyłka. Niezły kocioł mieli w laboratorium w dniu kiedy robiłam ta betę.możliwe że się pomyliło też miałam taki przypadek z toksoplazmozą zrób betę po 48 h
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zrobię zrobię. Mam nadzieje, ze po prostu to była pomyłka. Niezły kocioł mieli w laboratorium w dniu kiedy robiłam ta betę.możliwe że się pomyliło też miałam taki przypadek z toksoplazmozą zrób betę po 48 h
Przy takiej becie jakbyś teraz zrobiła to powinny być krechy mocne na teście.Nie robiłam testu jeszcze, ostatni test robiłam 16, nie wiem czy jutro zrobić jakoś się chyba zrazilam do nich. Martwię się tylko tymi bólami jak na okres. Dzisiaj mija 43 dc.
Może niekoniecznie pomyłka, może owulacja była później i w tym dniu nie mogła wyjść beta hcgZrobię zrobię. Mam nadzieje, ze po prostu to była pomyłka. Niezły kocioł mieli w laboratorium w dniu kiedy robiłam ta betę.
bóle jak na okres są normalne w ciąży jeśli nie są za mocne przy becie 1000 - 2000 powinno coś już widać , często dziewczyny biorą nospe nie szkodzi dziecku ale skinsultuj to z lekarzem i może zrób test powinno coś wyjść a przy takiej becie to chyba bez różnicy o której godzinieNie robiłam testu jeszcze, ostatni test robiłam 16, nie wiem czy jutro zrobić jakoś się chyba zrazilam do nich. Martwię się tylko tymi bólami jak na okres. Dzisiaj mija 43 dc.
tak jak mówię pomyłki się zdarzają bbadz dobrej myśli i się nie stresujZrobię zrobię. Mam nadzieje, ze po prostu to była pomyłka. Niezły kocioł mieli w laboratorium w dniu kiedy robiłam ta betę.
Dziwi mnie to trochę bo przecież betę robiłam w poniedziałek i było <0,1 a dzisiaj taki przyrost?Może niekoniecznie pomyłka, może owulacja była później i w tym dniu nie mogła wyjść beta hcg
Prawdopodobnie pomyłka laboratorium i tyleDziwi mnie to trochę bo przecież betę robiłam w poniedziałek i było <0,1 a dzisiaj taki przyrost?