reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny. Gratulacje Katja !!!:).
Ja już po pierwszym staranku - 01.11. Testy pokazywały owulację, ale nie wiem - nie czuję żeby coś z tego wyszło. Było tylko raz, bo celuję w dziewczynkę :)
Cały tydzień tylko obserwacje i wyliczenia - zobaczymy. Mężuś już dziś wyjechał, więc następna okazja dopiero może pod koniec grudnia...
Powodzenia reszcie staraczek Antonia, Millo

reklama
Powodzenia dziewczyny u mnie mdlosci level hard ...na mysl o jedzeniu mnie dzwiga...
1478434058949.jpg

To moj prowiant :-( niestety nic wartosciowego nie jestem wstanie wcisnac ..procz owocow Bogu dzieki i nutelli hahaha!

ganngov3t4agl1lv.png

Załączniki

• 1478434058949.jpg
    1478434058949.jpg
    60,3 KB · Wyświetleń: 473
Katja- gratulacje :)

Millo- to nakręcaj męża przed samym wyjazdem może coś z tego będzie :) ,

Antonia - a kiedy przewidywana owulacja u Ciebie ?

Maziajka - ojej oby szybko przeszło

Trzymam kciuki staraczki :)

Co do porodu - mi się mega nie chce rodzic co prawda nie pamiętam dokładnie tego bólu ale wiem ze jest hehe , staram się nastawiać dobrze coś właśnie w stylu ze dziecko też przeżywa itp. tez rodziłam bez znieczulenia bo nie chciałam zastrzyku w kręgosłup, a cc tez nie chce przez bliznowacenie skóry - nie mam niestety wyjścia hehe tylko sn , mimo że "nie chce mi się " jak nie wiem co ;) ,
Staram się narazie nie myśleć ale wiem ze mnie nie ominie [emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Monia powodzenia. Moze uda sie za pierwszym razem jak blisko owulacji. To całowałaś w o+12?

Antonia rownież powodzenia!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Tak w O+12, ale nie wiem jakoś sucho już było i wydaje mi się że raz to mała szansa, chociaż mojej koleżance tak właśnie się udało i ma upragnioną córeczkę :)

Tak w O+12, ale nie wiem jakoś sucho już było i wydaje mi się że raz to mała szansa, chociaż mojej koleżance tak właśnie się udało i ma upragnioną córeczkę :)
Też w zeszlym cyklu mialam o+12 i nie zaskoczyło i chyba za późno bo już na kremowym bialym sluzie. Może teraz muszę jakoś w ten dobry sluz jakoś pod koniec bo i plemniki idą tam z 7 godzin. Dobrze pisze??? Ile trwa droga plemników do jajeczka??

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widzę, że czas staranek trzymam kciuki za powodzenie no i gratuluję tym , którym się już udało. U mnie dziś 15 dc cyklu. Kalendarzyk wyliczył owu na 17 dzień. Serdu charakter były w 13 dc . A w 14 dniu kurcze mega sluz jak kurze białko tylko ze nie czysty. Tzn nie był typowo owulacyjny przezroczysty. Dziś od rana ból prawego jajnika masakryczny, ale minęło. Więc dziś zadziałamy , no i jeszcze jutro rano ? Ciekawa jestem czy owu będzie 17 czy już byla

Do góry