reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Chciałbym się pochwalić , że dziś od rana czuję ruchy maleństwa :) . Najprawdopodobniej chciało się przywitać z bratem, bo akurat przytulam małego :) .
Przez cały dzień daje czasami o sobie znać :)

reklama
Chciałbym się pochwalić , że dziś od rana czuję ruchy maleństwa :) . Najprawdopodobniej chciało się przywitać z bratem, bo akurat przytulam małego :) .
Przez cały dzień daje czasami o sobie znać :) [emoji5]
Który masz już tc? Ale fajnie, super. Ja w drugiej czułam szybciej niż w pierwszym a jak z trzecim [emoji3][emoji25]?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Który masz już tc? Ale fajnie, super. Ja w drugiej czułam szybciej niż w pierwszym a jak z trzecim [emoji3][emoji25]?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Dziś 14t5d czyli kończę 15tc .
Ostatnio poczułam podobnie w drugiej ciąży , bo 11 listopada a teraz 9 list. Termin porodu mam prawie identyczny . Mały był na 10 maja a teraz na 6 maja :)

Aga ja mam dokladnie tak samo jak bratowa tez miala taki termin i tez cc i wlasnie urodzila Kacpra 23.06. Ja bym chyba wolala po 24.06 bo mama 24.06 odprawia 50tke i tak 26.06 moglabym dac soe pokroic:D ale wiadomo ja to sobie moge chciec:p

Arya- to ja o twoim nastoletnim dziecku nie wiedziałam. Jakoś mi się wbiło ze to drugie teraz [emoji23] , ale faktycznie mega różnica między 1 a 2 , no do 20 grudnia toż to zaraz a lepiej kasę w wyprawkę wsadzić aniżeli coś czego i tak się dowiesz tylko chwilę później :) , no jak mąż mówi ze wie co robił to bądź dobrej myśli hehe,mój bardzo chciał córkę ale zadowolony jest ze bedxie synuś tak samo jakby był i z córki i juz dziś była gadka o 3 dziecku (hahha) bo ja w zasadzie mu przymarudziłam ze ja nie będę czekać kolejnych 3 lat na następne dziecko i wolę za jednym zamachem i juz ;), przytaknał [emoji23], ps. Gratuluję wyczucia ruchów - dosyć szybko czujesz, U mnie mały skakał tak wczoraj ze myślałam dosłownie ze wyskoczy - szogun mały :)

Maziajka. - super gratulacje ! Świetne wieści !!

Monia- ja ci mogę wkleić mój wykres i na nim mam.wszytskie objawy zapisane, jakie zaznaczałam na ovufriend tylko gdzie to teraz się zadziało :), ale tak z pamięci to u mnie katar, placzliwosc, metaliczny posmak w ustach, śluz biały dużo, zmęczenie , ja będę chodzić na monitoring cyklu żeby ustrzelic O+12,

Aga -a jak tam.po cesarce masz jakieś dolegliwości czy wszytsko fajnie pięknie ? :)

Antonia- o cc nie pomogę bo ja anty ;) - pojęcia nie mam - jak musze to dam się skroic. Wiadomo ale.z wyboru nie

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry