andzelisia
Fanka BB :)
Antonia moje gratulacje.U nas pewnie kolejny cykl pojdzie na marne.choroba mnie rozkłada :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję :-) i nie można się poddawać!!!Antonia moje gratulacje.U nas pewnie kolejny cykl pojdzie na marne.choroba mnie rozkłada :-(
Dziękuję. Ważne że z dzidzia wszystko ok. My titamy pod każdym zdjęciem a oni to bardzo ,,służbowo,, traktująAntonia moje gratulacje co do moich wczorajszych badań. Tak to były prenatalne. Zdjęcia niewyraźne bo je obcinalam by tu wstawić. Ale szczerze powiem ,że jakoś zawiedziona jestem. Fałdy karkowy zmierzyla i powiedziała że żadnych wątpliwości by miało być chore dziecko. Kość nosowa pokazała tylko ze się świeci. Ale nic na papierze. I tak szybko jak przy zwykłej wizycie