reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

CZRODZIEJKO trzymaj, trzymaj... :-)
BETI, tak na spokojnie to 6 lutego... wcześniej nie zatestuję, a z Milenką to zatestowałm dopiero po 5 dniach od terminu @ :szok: bo tak się bałam, sama nie wiem czego... chyba niepowodzenia i testu z jedna krechą. :sorry2:

BETI... jaki róż jak u Barbi?:confused:

reklama
Ptasiorek no tam:-):-):-):-) hehe śluz mam lila róż:-):-):-)więc jutro rano mnie zaleje:-):-):-)
no to do 6 lutego kciukaski 3mamy:-):-):-) z Milenka po 5 dniach to miałaś cierpliwość kobieto:-):-):-), ja bym nie wytrzymała:-):-)

Ale niedomyślna jestem :zawstydzona/y::-D ale nie zamartwiaj się, bo ja z Milenką, to w dniu mającej nastąpić @, też podbarwiony śluz na pink miałam... :tak:

no ja właśnie w oby dwóch ciążach szlaban na @ był, a teraz zaczyna się na dobre, więc staranka przełozone na kwiecień, chyba:-)

Dobry wieczor Kochane:)
Wrocilam z pracy, poczytalam co u Was i moj malzonek zaprosil mnie na film Madagaskar2, dobra wersjie sciagnal, ale nie wiem skad. Fajny. Teraz sie wyszorowalam i pisze abyscie wiedzialy, ze nie zapomnialam o Was. Jutro skoncze prace wczesniej, to wczesniejszym wieczorkiem sie odezwe:)

Betti, moze jednak @ sie nie zjawi...:) pytalas gdzie pracuje. Zadna rewelacjia "Mzone-strefa uslug"-jestem sprzedawca w APS- telefonia komorkowa, telewizjia cyfrowa, telefonia internetowa, takie sobie rzeczy :)

Ptasiorku-jak poprawiloas to chlopak murowany!!

Czarodziejko-filmiki sa super:)

Anufifi-dobrze zrobil Ci na pewno ten wypad do kina.

Sylwia-3mam kciuki za zdrowko-niech te uciazliwosci szybko mina!!!

Wstawaaaaaaaać Spiochy ;)))))
Dla tych ktore wstac nie moge Zapraszam na mocną Czarną Kawuchę..zero śmietanki...zeby na nogi postawila :)))
2005-0180kawa.jpg

Ja taka troche nieprzytomna bo mąz w nocy na kompie pracowal do 6:00 rano:baffled::baffled::baffled::baffled: i mi pukał klawiaturą:dry::dry::dry:
Moze dziś do tesciow skoczymy na kawke....
oki spadam
Do potem ;)))
Miłego Dnia Laski:))))

reklama
Dzień Dobry....
Coś się dziś dobudzić nie mogłam... niby obudziła nas Milenka o 9, ale ja z łózka wstałam 50min. później... to chętnie tę kawkę-siekierę CZARODZEJKI wypiję :-)

BETI, może tylko na różu się skończy i @-iszon nie przyjdzie:tak:I czemu do kwietnia przerwę planujesz zrobić w staraniach ?..:-( nasze grono pracujące nad chłopcem i tak już w mniejszości :dry: w porównaniu w tym potężnym teamem planującym na dziewczynkę... ;-)

Do góry