reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nawet miałam sobie dziś kupić obcisłe jeansy, ale po drodze do kasy pomyślałam, że zaraz zaciasne będą, bo mam w ciąży być...:rolleyes: I odłożyłam :-D
No, zamiast takich w najblizszym czasie kupisz sobie z ciazowym golfikiem:-D. Ja tez juz mam fizia i ogladam sobie ciazowe bluzeczki na alllegro z mysla, ze moze lada moment sobie zakupie:-)
Ale my fizia mamy:tak: na tle zaciazenia, coo? Moj maz sie ze mnie juz smieje:tak::-D

reklama
No ja natomiast psioczyłam na siebie jak chodziłam w ciazy z Tomusiem bo kupowalam zdecydowanie za duzo ciązowych ciuszków....ale teraz byłyby jak tralala ...a i tak pewnie troche kupię ...:-):-):-)oby tylko było po co...

Pamietam jak chodziłam z Filipem...nie było w ogóle sklepów z ciążowymi ciuchami a jak juz sie cos znalazło to jakas masakra....teraz to cudeńka są :)

Ja w ciazy z Maciusiem mialam malo ciuszkow ciazowych, teraz pewnie sprawie sobie wiecej choc to troche nie logiczne, bo pozniej mi sie juz nie przydadza(po pierwszej ciazy na druga przydalyby sie). Ale czy ktos widzial kobiete w ciazy myslaca logicznie? hahaha Pozatym Maciusia rodzialam 29sierpnia(termin byl na 2 wrzesnia),a teraz bede miec duuuzo szczecia jak sie na pazdziernika zalapie.. Wtedy letnie ciuchy, a teraz juz jesienne sie przydadza:)

Oj Kochane to sobie wyobrazcie jakie byly ciuszki ciazowe jak chodzilysmy z Beti w ciazy 14 lat temu:-D:-D:-D... nawet jak z mlodszym chodzilam to nie bylo.. a jesli juz to .. worki tylko:baffled:..a teraz cuda..cudenka:zawstydzona/y:.. sama je ogladam hihihhi:-D:-D to chyba sila wyzsza by zerknac w ich strone:-D..
Ja dzis popoludnie mialam "szwedane":-D ..a teraz nadrabialam co mialam do zrobienia:baffled::-D .. no ale ..byle do rana ... i bedzie mezus wreszcie :zawstydzona/y: i bedzie ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::-D

reklama
Royanna -kochanie ja niewiem:zawstydzona/y:, dziewczyna z tego co czytałam to pisze że lekarz niechciał powiedziec bo za wcześnie.... ale wydaje jej sie ze chopczyk.... mi osobiscie tez.... tylko ze niewieadom czy tam niema pepowinkiii

Do góry