reklama
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Beti... niestety tylko przelotem
. ...Ale lepszy rydz niz nic:-)

Sylwia75
Beti... no teraz to klapa.. musisz czekac..
teraz zmiana..ja bede korzystala
...

Sylwia75
Beti..leń leniam..ale chyba nie masz wyjścia
:-)
Ja sie zwijam.. musze troszke sie przespac ..bo potem to kto wie ..czy sie da spać

Spi dobrze Kochana
::*:*:*:*:
Dobranoc Wszystkim
))))

Ja sie zwijam.. musze troszke sie przespac ..bo potem to kto wie ..czy sie da spać

Spi dobrze Kochana

Dobranoc Wszystkim
ja właśnie też juz wyszorowana zmykam lulu:-) trza się zmusić:-) jak narazie to mi się nie chce dziś prawie do 12 pospałam:-):-):-)
wyśpij się kochana, bo potem rzeczywiście możesz nie mieć okazji:-):-):-) trzeba nadrobić stracony czas:-):-)
kolorowych ryba , buziaki:-):-):-)
kolorowych wszystkim:-):-):-)
a tak w ogóle to Kiki, a Ty gdzie?? cały weekend się nie odezwałaś
:-):-)
buziaki:-)

wyśpij się kochana, bo potem rzeczywiście możesz nie mieć okazji:-):-):-) trzeba nadrobić stracony czas:-):-)
kolorowych ryba , buziaki:-):-):-)
kolorowych wszystkim:-):-):-)
a tak w ogóle to Kiki, a Ty gdzie?? cały weekend się nie odezwałaś

buziaki:-)

hej śpiochy !

:-):-):-)
ja już w pracy:-) pusto tu i głucho, jeszcze nikogo nie ma na piętrze:-)ja dziś dobry pracownik przyszłam przed czasem :-):-) a tak naprawdę to wcale bym nie przyszła gdyby mój nie musiał tu dziś wcześniej być, poszłam spać koło 2, więc oko się klei niemiłosiernie
ale kawucha się robi:-) która chętna?:-):-) o tej porze kawa też świetnie smakuje:-):-) wstawać :-):-)
buziole:-)

ja już w pracy:-) pusto tu i głucho, jeszcze nikogo nie ma na piętrze:-)ja dziś dobry pracownik przyszłam przed czasem :-):-) a tak naprawdę to wcale bym nie przyszła gdyby mój nie musiał tu dziś wcześniej być, poszłam spać koło 2, więc oko się klei niemiłosiernie
ale kawucha się robi:-) która chętna?:-):-) o tej porze kawa też świetnie smakuje:-):-) wstawać :-):-)
buziole:-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
i ja się witam z rana i z domku 

mały prawie zdrowy, ale w przedszkolu nie za ciekawie, więc jednak ten tydzień zostanie w domku
ja z nim do wtorku a potem mój brat 
miłego dzionka życzę
;-)

mały prawie zdrowy, ale w przedszkolu nie za ciekawie, więc jednak ten tydzień zostanie w domku

miłego dzionka życzę

reklama
Podziel się: