reklama
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Beti... niestety tylko przelotem
. ...Ale lepszy rydz niz nic:-)

. ...Ale lepszy rydz niz nic:-)

Sylwia75
Beti... no teraz to klapa.. musisz czekac..
teraz zmiana..ja bede korzystala
...
teraz zmiana..ja bede korzystala
...Sylwia75
Beti..leń leniam..ale chyba nie masz wyjścia
:-)
Ja sie zwijam.. musze troszke sie przespac ..bo potem to kto wie ..czy sie da spać

Spi dobrze Kochana
::*:*:*:*:
Dobranoc Wszystkim
))))
:-)Ja sie zwijam.. musze troszke sie przespac ..bo potem to kto wie ..czy sie da spać

Spi dobrze Kochana
::*:*:*:*:Dobranoc Wszystkim
ja właśnie też juz wyszorowana zmykam lulu:-) trza się zmusić:-) jak narazie to mi się nie chce dziś prawie do 12 pospałam:-):-):-)
wyśpij się kochana, bo potem rzeczywiście możesz nie mieć okazji:-):-):-) trzeba nadrobić stracony czas:-):-)
kolorowych ryba , buziaki:-):-):-)
kolorowych wszystkim:-):-):-)
a tak w ogóle to Kiki, a Ty gdzie?? cały weekend się nie odezwałaś
:-):-)
buziaki:-)

wyśpij się kochana, bo potem rzeczywiście możesz nie mieć okazji:-):-):-) trzeba nadrobić stracony czas:-):-)
kolorowych ryba , buziaki:-):-):-)
kolorowych wszystkim:-):-):-)
a tak w ogóle to Kiki, a Ty gdzie?? cały weekend się nie odezwałaś

:-):-)buziaki:-)

hej śpiochy !

:-):-):-)
ja już w pracy:-) pusto tu i głucho, jeszcze nikogo nie ma na piętrze:-)ja dziś dobry pracownik przyszłam przed czasem :-):-) a tak naprawdę to wcale bym nie przyszła gdyby mój nie musiał tu dziś wcześniej być, poszłam spać koło 2, więc oko się klei niemiłosiernie
ale kawucha się robi:-) która chętna?:-):-) o tej porze kawa też świetnie smakuje:-):-) wstawać :-):-)
buziole:-)

:-):-):-)ja już w pracy:-) pusto tu i głucho, jeszcze nikogo nie ma na piętrze:-)ja dziś dobry pracownik przyszłam przed czasem :-):-) a tak naprawdę to wcale bym nie przyszła gdyby mój nie musiał tu dziś wcześniej być, poszłam spać koło 2, więc oko się klei niemiłosiernie
ale kawucha się robi:-) która chętna?:-):-) o tej porze kawa też świetnie smakuje:-):-) wstawać :-):-)
buziole:-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
i ja się witam z rana i z domku 

mały prawie zdrowy, ale w przedszkolu nie za ciekawie, więc jednak ten tydzień zostanie w domku
ja z nim do wtorku a potem mój brat 
miłego dzionka życzę
;-)

mały prawie zdrowy, ale w przedszkolu nie za ciekawie, więc jednak ten tydzień zostanie w domku
ja z nim do wtorku a potem mój brat 
miłego dzionka życzę

;-)reklama
Podziel się: