reklama
Ja jestem z początku lat siedemdziesiątych i mam malutka córcię ale co tam za chwilę będziesz miała ślicznego synusia
Leeleeth ale za to ile synowych będziemy miały
Co fakt to fakt [emoji5][emoji7]
Ja już sobie wspólne wigilie wyobrażam, zasiądę przy stole jako Pani Matka a młode niech sie wykazują [emoji6][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Patrycja2810
Fanka BB :)
Miałam jeden owulacyjny to wczoraj robiłam i wyszła druga kreskaMillo No jakoś zaczynam wątpić w te teorie. Co chwile coś kombinuje Heh. Ale zobaczymy. Jakby była córa to chyba największe marzenie by się spełniło. Naprawdę.
Chciałam betę zrobić ale jutro już wylatujemy. A w pl będę dopiero 18 maja i wtedy to 25dpo i chyba już za późno. W których dniach ty robiłaś?
Patrycja może poprostu wyjdą za pare dni te testy. Próbowałaś owu testy czy może wychodzą?
Leeleeth to jednak ukazał się siutek hehe No super chłopczyk, gratulacje.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Leleth Majorcia ja wam powiem ze obawaiam sie synowej...moja mama ma jedna i 2 zieciow...to ziecie wiecej zrobia w kuchni i w ogole niz ona...to panisko przyjezdza i dupy nie ruszy do niczego....rok u nas mieszkala ani raz lazienki czy kuchni nie posprzatala....
Mikallo
andzelisia
O super mysle ze na ciazowym tez wyjda 2 kreseczki :-) ja dzis kupilam dwa testy bardziej czule te 10.Mam nadzieje ze dotrwam do niedzieli zeby zrobic :-)Miałam jeden owulacyjny to wczoraj robiłam i wyszła druga kreska
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Patrycja2810
reklama
Mikallo
Podobno przy implantacji temperatura może znacznie się obniżyć więc nic straconegoPewnie ze widac ja wiedzialam ze tak będzie- gratki :-)ja tez zrobilam ale u mnie negatyw.Z tym ze u mnie 27 kwietnia dopiero testy owulacyjne pokazywaly dwie mocne krechy wiec to pewnie za wczesnie.Powtorze gdzies kolo poniedziałku :-)Z drugim synem zrobilam test ciazowy 10 dni po starankach tylko tamten byl bardziej czuly 10, a teraz 25 i juz wtedy wyszedl pozytywnie.pozostaje mi poczekac pare dni choc patrzac na moja temp ktora spadla dzis do 36 stopni to nic dobrego nie wskazuje....
Mi testy owulacyjne nie wychodzą
Podziel się: