Dziewczyny dziękuję za gratulacje. Muszę przyznać, że jestem tak samo szczęśliwa jak i zaniepokojona. Jakoś za dużo szczęścia na raz to mi się wydaje

i bardzo się boję czy wszystko będzie dobrze...
Ana. moje dziecko także zmieniło datę przyjścia, ta myśl którą przytoczyłaś bardzo mnie podtrzymywała po poronieniu...a sny też mam koszmarne tak więc łącze się w bólu...dziś znowu mi się śniło, że poroniłam. Sypia po 4-5 godzin w nocy a w dzień tez oka nie mogę zmróżyć...
Przyszłamama pomyłki się zdarzają...zwłaszcza jak lekarz tak wcześnie sugeruje płeć. U mnie na pierwszych prenatalnych lekarka nic nie powiedziała, ale ja też o ocenę płci nigdy nie prosiłam. Uznałam ze jak lekarz będzie pewny to sam powie. Ze zdjęć z 12 tygodnia, które wstawione były tu na forum sugestie były że nub chłopiecy, natomiast na IG wszyscy ocenili że dziewczynka. Dopiero na drugich prenatalnych lekarka stwierdziła, że dziewczynka i wpisała też po badaniu inf. prawidłowo rozwinięte żeńskie narządy płciowe. Tydzień później mój lekarz też stwierdził dziewczynkę i dał zdjęcie czego trzeba

ale ja i tak twierdzę że na 100% to jak sama po porodzie zobaczę co ma między nogami

A jakbym wam wstawia zdjęcie mojego dziecka z 16 tygodnia to też byście pomyślał że siusiaka ma

tak więc ostrożnym trzeba być oceniając po jednym zdjęciu tylko

Trzymam kciuki za wizytujące w tym tygodniu...same dobre wieści nam tu piszcie