gorligorligor
Fanka BB :)
aleksandra z każdą ciążą było u mnie więcej widać tego celulitu. Olałam, bo i nawet czasu na smarowanie nie miałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej już pisze. Jak staraliśmy się o córkę to starania były codziennie aż do owulacji. W ostatni dzień starań w południe poczułam ukłucie w jajniku a wieczorem były starania. Wiec ten ostatni dzień starań chyba był 0+12. Z synem starań codziennych nie było. Mąż był na wyjeździe i jak wrócił to się postaraliśmy raz a porządnie. Ale żadnego kombinowania nie było przy synu.Noemi napisz mi bo nie mogę rozszyfrować o co Ci chodziło syn w owu i codxienne staranka a corka O+ 12 bo nie moge wyczaić![]()
Imama według mnie to tak jak na zdjęciu u Maziajki córeczki tak i u Ciebie widać tak jakby kończynę albo cześć pępowiny zdjęcia porostu nie są dobrej jakości na twoim miejscu bym się jeszcze nie nastawiałam na chłopca ja tam też czuję że u Ciebie będzie ta MiaPorannakawa faktycznie te dwa zdj są praktycznie identyczne ja moje, jedynie tamte może ma dłuższy nub ale z drugiej str moja dzidza nie leży typowo na płasko widać po brzuszku. Trzeba być ekspertem jednak. Dziwi mnie tylko ze pod moim usg tylko zgadują ze chłopczyk a jednak pod tamtymi z IG piszą ze pare pisało ze chłopczyk a pare ze dziewczynka. Ale dodałam post na ingender i zobaczę.
Chyba sobie zmienię zdjęcie na pulpit bo nabrałam nadzieji Haha:
![]()
Ale dziewczyny jesteście wspierające! [emoji7] wiec nie poddam się dla Was i marze dalej [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom