gorligorligor
Fanka BB :)
PS. no i jak?
oglądałyście kochane te filmiki, które Wam poleciłam?
Ktoś? co?
Ktoś? co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Imama, cudownie że dzidziuś zdrowy! Ja też specjalistką od nubów nie jestem ostatnio dwa razy koleżankom źle określiłam więc się nie podejmuje.
Ja całe życie słono jadłam, pomidory, ziemniaki kocham,kawy nie piję. Nabiał dla mnie mógłby nie istnieć, czekolada tak samo, piwo też a mam dziewczynkę. A moja koleżanka nigdy nie pokazała się w pracy bez jogurtu i ma chłopca także nie wiem co z tymi dietami- w coś trzeba wierzyć i coś robić, przynajmniej nie zarzuce sobie że nie próbowałam....
Aleksandra, na rozstępy stosowałam zwykły balsam z Rossmanna chyba Perfecta Mama, brzuch bez skazy![]()
Miciurka, ja też kręgosłupowo bólowaciąża u mnie była przepłakana i u fizjoterapeuty. Tyle że moja dama była duża a ja jestem raczej drobna i mocno ciążyła...
A tak teraz na rozluźnienie co sądzicie, co będzie miała Księżna Kate??
Jakoś lubię tę parę a Wy?![]()
Dziewczyny polecam fajną aplikację GET BABY jest chyba tylko w wersji angielskiej ale fajnie pokazuje cały cykl kiedy owu kiedy kolejna miesiączka a nawet w które dni największe prawdopodobieństwo synka a w które córeczkipobawić się można
![]()
Tak się cieszyłam, to oczekiwanie na kolejną szansę, wpatrywanie się w testy, rozpoznawanie owu, planowanie to już moje piękne wspomnienia... boli, bol serce. Za 2 lata ja będę miała 39 lat i to już bedzie za późno, mąż 44 lata i raczej będę się bała chorób zwiazanych z wiekiem...
PS. no i jak?
Ktoś? co?