reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobry wieczor, czy mozna dolaczyc do rozmowy?:)

Podczytalam kilka ostatnich stron i chciałabym dołączyć:)
Jestem z Gdanska i na bb jestem juz w grupie grudniowych mam 2016. Mam niespełna rocznego Leośka i od maja zaczynamy kręcić dla niego brata;)
Mam fioła na punkcie synów i chxiałabym mieć ich 4 wiec staram się łapać każdej możliwej metody zeby plan sie ziścił. Za pierwszym podejsciem się udalo;)
Korzystałam z testu owu ze sliny afrodyta, jadlam olej z wiesiolka (od pierwszego dnia okresu do konca dni plodnych) (znam jeszcze 3 inne osoby ktorym z tego sposobu wyszedl syn) pozycja na chlopaka, chinski kalendarz na chlopaka no i pykło;) może i tym razem się uda!:)

Pozdrawiam serdecznie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Krasnal77 Witaj
My tutaj w większości córki planujemy ;)

U mnie syn bez zadnego planowania płci, codxienne współżycie, bez zadnych owu testów, możliwe, że pozycja na syna :D suplementy: inofolic, kwas foliowy i witaminy Omega Med Optima Forte

Dziewczyny dziś w nocy zemdlałam z bólu, także już nie wierze w lżejsze okresy po porodzie, zawsze tak miałam, że mdlałam i wymiotowałam z bólu. Czyli mamy jeszcze większą motywacje, żeby się udało w tym cyklu

Miciurka fajny przyjaciel ;)

Gosica, Marzycielka, Monia kciuki :*

Witam z rana, lecę na dyżur , kurde mój młodszy chory biedny dziś do lekarza musimy :/

Krasnal- witaj! Zapraszamy , akurat chyba to kinga była że poszukuję kogoś kto się stara o syna i patrz :D zawitałas, o syna to ty tyle specjalistek że hoho :) Haha - każda z nas ma po kilku :D , ja mam synka że stycznia 2017 więc zbliżony wiek synow ;)

Leeleeth-bo słodki ten twój "wojewódzki" jaką czupryna Wow!

Biedronka - ojej wspolczuje ! Ja podobnie z okresami mialam po porodzie chociaz po 2 porodzie jakby lepiej po pierwszym tez nialam masakre omdlenia itp.

A to dla syna chomiczek,taki jest chłopak podekscytowany :D , Nie chciał iść spać wcale [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Według mnie możliwość zaplanowania płci dziecka to bujda. Osobiście uważam, że co ma się pojawić na świecie to się pojawi. Niezależnie czy to będzie chłopiec czy dziewczynka to istota, która sama na świat się nie prosiła. Najważniejsze aby było zdrowe, nic więcej do szczęścia wtedy nie potrzeba.

Według mnie możliwość zaplanowania płci dziecka to bujda. Osobiście uważam, że co ma się pojawić na świecie to się pojawi. Niezależnie czy to będzie chłopiec czy dziewczynka to istota, która sama na świat się nie prosiła. Najważniejsze aby było zdrowe, nic więcej do szczęścia wtedy nie potrzeba.

Miciurka ale fajna myszka [emoji232] ja mam kota więc wpadajcie na pewno będą się fajnie bawić[emoji6] przykro mi jak małe dzieci chorują... Życzę zdrowka dla małego!
Witaj Krasnal77 zapraszamy. Pokutuje taka teoria, że częściej rodzą się dzieci tej samej płci, czyli jak masz już jednego syna to masz większe prawdopodobieństwo że drugie dziecko też będzie chłopcem. Więc jak na mój gust nie musisz nic robić hehe, :) nie pomogę Ci w planowaniu bo u mnie w brzuszku mieszka raczej dziewczynka:)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Krasnal77, witamy i oczywiście zapraszamy do dyskusji. Na rym forum jest chyba więcej starających się o córeczki;) Wow, marzy Ci się 4 synów!-rewelka. Ja mam 2 synów, tym razem próbujemy wcelować w dziewczynke ;)
Kiedyś próbowałam testować na afridycie ale średnio mi to wychodziło i badam standardowymi testami owulacyjnymi.
Biedronka, przykro mi ze tak się męczysz. Mam nadzieje ze czujesz się lepiej. Ważne ze jest motywacja do działania ;)
Miciurka, mówisz kolejny mezczyzna-nie masz wyjścia jak starać się zwiększać swoją pozycje w stadzie [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, witam po weekendzie.
@Krasnal77 witaj. Ja mam synka ze stycznia 2014 i nic specjalnego nie robiłam. Teraz marzę o córeczce.
Też kiedys próbowałam afrodyty, później ją sprzedałam bo jak dla mnie była za mało precyzyjna.

@Biedronka0506 kurcze ale masz z tym okresem. Ja przed 1 ciążą miałam bardzo bolesne miesiączki, brałam ketonal w pierwszej dobie. Po porodzie jak ręką odjął i byłam taka szczęśliwa jakieś 2,5 roku i wróciły bóle, może nie aż takie ale mam.

Podziwiam i chylę czoła rodzinom adopcyjnym! Za odwagę, siłę, ogromne serce, to piękne, ja jestem za słaba psychicznie, chyba bym nie umiała, nie wiem, ale podziwiam !

Dziewczyny mam do Was prośbę oceńcie jakie mam realne szanse na ciążę w tym cyklu. Dzisiaj o 18 mam wizytę u gina więc mi powie czy już po owu czy nie. Sprawa wygląda tak:

przytulako w piątek ok północy, 10 dzień cyklu.
Trzymałam wszystko w środku całą noc ;)
Sluz płodny miałam już piękny od środy.
W niedzielę przed południem 12 dc piękny pozytywny test owylacyjny.
Owulacja na moje oko była w nocy bo miałam ból.
Dzisiaj 13 dc od rana już śluz gęsty kremowy.
Wiecej przytulanek nie dało rady, bo goście, bo dziecko, bo znowu przeziebienie.
Jeszcze tylko musze zapytać gina na badaniu czy juz po owu.
Jakie mam szanse na zaciążenie?

Do góry