reklama
Wiecie powiem wam że ostatnio moja siostra urodziła 3 córkę choć bardzo starali się o synka i ona na połówkowym dostała zdjęcie niby siusiaka a urodziła się dziewczynka jakie było ich zdziwienie przy porodzie...takze życie pisze różne historie
Imama
Fanka BB :)
Kinga trzymaj cała energię chłopczykowa odemnie [emoji7]
Mi te testy wychodziły z Allegro ale są inne jeszcze takie same opakowanie ale z różowa lub zielona końcówka(ta ma inne chyba opakowanie)
Kati No właśnie mój kuzyn miał do końca mieć chłopca a przy porodzie córka. Ale uważam ze takie pomyłki to są jak naprawdę usg niezbyt czytelne a rodzice dopytują i lekarz mniej więcej mówi. Ale No słyszy się różne historie. Także nadzieje można mieć. Ale ja się nie będę zadręczać. Teraz pójdę w 17 tc i jak określi ze chłopczyk to myśle nad imieniem [emoji170]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi te testy wychodziły z Allegro ale są inne jeszcze takie same opakowanie ale z różowa lub zielona końcówka(ta ma inne chyba opakowanie)
Kati No właśnie mój kuzyn miał do końca mieć chłopca a przy porodzie córka. Ale uważam ze takie pomyłki to są jak naprawdę usg niezbyt czytelne a rodzice dopytują i lekarz mniej więcej mówi. Ale No słyszy się różne historie. Także nadzieje można mieć. Ale ja się nie będę zadręczać. Teraz pójdę w 17 tc i jak określi ze chłopczyk to myśle nad imieniem [emoji170]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
aleksandra_kow
Fanka BB :)
Witam ja tak na szybko wróciłam od fryzjera. Dobrze ze dzis do niego poszłam bo od rana się stresuję. Fryzjer mi powiedział "na 100% bedzie chłopak bo ładnie wygladasz". Wiec za około godzinę mam wizytę dam znac jak bedzie po
jej ale stres...
B
bibiU
Gość
Aleksandra daj znać po wszystkim my tu wszystkie czekamy na info ;D
A w przesądy odnośnie wyglądu w ciąży nie wierzcie
Moja koleżanka wyglądała bosko taka chudzinka włosy po dupe blond biust jej na początku tak rozsadzilo i se chodziłA jak Barbie haha no i ma Zośke
A w przesądy odnośnie wyglądu w ciąży nie wierzcie
Moja koleżanka wyglądała bosko taka chudzinka włosy po dupe blond biust jej na początku tak rozsadzilo i se chodziłA jak Barbie haha no i ma Zośke
B
bibiU
Gość
Maziajka sama słodycz 
reklama
Podziel się: