reklama
Imama
Fanka BB :)
Ajlak ten przyrost to z pierwszych dni po pozytywie Ok 10-12 dpo bo później to już ciężko sprawdzić. Majorka chyba miała początkowo wysoki a później pisała ze mniejszy. Wiec ważne ze w normie. I nie jest niski
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kitqa- wynik taki ze 1 syn (zgadza się ) , a 2 córka (czyli fałsz) hehe , nie nie biorę kalendarza pod uwagę ,
Ja mam suche ręce bez ciąży teraz [emoji23],
Nie spr. Domów gotowych tu tylko akurat mi się spodobał u firmy że stanów , ale tańsze są ,
Imama - zazdroszczę włosów! Zawsze takie chciałam mieć
, a mam proste druty które muszę myc codziennie ,
Maranatha-a wysyslabys mi na pw. Kiedy badalas i ile miałaś a w którym mies zaszłas?! Napisałam Ci pw.
Apropo domów w irl
tak wiem , oczywiście wiadomo bym musiała się dowiadywać i to żadne hop siup tylko polatac, już za konkretami wiem ze z tym moze byc ciezko, chociaż to na wiosce to może troszkę łatwiej by bylo?! , bo nie wiem gdzie twoi znajomi chcieli budować?
Gosica - kciuki !!
Leeleeth- niezla opowieść z ta dziewczynka [emoji23][emoji23]
Lgna do Ciebie dzieciaczki że szok a zwłaszcza dziewczyneczki
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam suche ręce bez ciąży teraz [emoji23],
Nie spr. Domów gotowych tu tylko akurat mi się spodobał u firmy że stanów , ale tańsze są ,
Imama - zazdroszczę włosów! Zawsze takie chciałam mieć
Maranatha-a wysyslabys mi na pw. Kiedy badalas i ile miałaś a w którym mies zaszłas?! Napisałam Ci pw.
Apropo domów w irl
Gosica - kciuki !!
Leeleeth- niezla opowieść z ta dziewczynka [emoji23][emoji23]
Lgna do Ciebie dzieciaczki że szok a zwłaszcza dziewczyneczki
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Monia0281
Hej dziewczynki,
U mnie zgodnie z przewidywaniami @Przyszła.
Gosica ale nas trzymasz w niepewności, ale jak temperatura nie spadła to może być to
Patrycja, Ajlak gratulacje!!!
Imama już niedługo Twoje usg, siedzę jak na szpilkach, cały czas myślę że będzie girl
Biedronka powodzenia, oby szybko się udało
Leeleeth do mnie też małe dziewczynki ciągle lgną, może to jakiś znak
Dziewczyny robiłam badania hormonów w 3 dniu cyklu:
Testosteron 36,11 ng/dl, norma 14-76
Prolaktyna 7,02 n/ml, norma 2,8-29,2
Fsh 4,21 mlU/ml
Lh 4,18 mlU/ml
Estradiol 33,15 pg/ml
Nie znam się ale chyba wyniki ok, nie wiem jak prolaktyna,chyba nie najwyższa. Czy powinnam brać Castagnus przy takim wyniku?
U mnie zgodnie z przewidywaniami @Przyszła.
Gosica ale nas trzymasz w niepewności, ale jak temperatura nie spadła to może być to
Patrycja, Ajlak gratulacje!!!
Imama już niedługo Twoje usg, siedzę jak na szpilkach, cały czas myślę że będzie girl
Biedronka powodzenia, oby szybko się udało
Leeleeth do mnie też małe dziewczynki ciągle lgną, może to jakiś znak
Dziewczyny robiłam badania hormonów w 3 dniu cyklu:
Testosteron 36,11 ng/dl, norma 14-76
Prolaktyna 7,02 n/ml, norma 2,8-29,2
Fsh 4,21 mlU/ml
Lh 4,18 mlU/ml
Estradiol 33,15 pg/ml
Nie znam się ale chyba wyniki ok, nie wiem jak prolaktyna,chyba nie najwyższa. Czy powinnam brać Castagnus przy takim wyniku?
gorligorligor
hej dziewczynki
A mnie już podbrzusze wierci...jeszcze z tydzień do @, no chyba że jakaś niespodzianka będzie
Wiecie, co...mam smutek nieco, bo miałam dziwny sen...śniło mi się, że byłam z siostrą na zakupach, szukałyśmy jakiś produktów i jednocześnie rozmawiałyśmy, Coś jej opowiadałam o moich badaniach, wynikach. Ona zaczęła mówić coś o ginekologu i na moment przerwałyśmy rozmowę, bo jacyś ludzie przechodzili, a ja w tej chwili odwróciłam wzrok w inne miejsce i zobaczyłam moją babcię (babcia już nie żyje) i Ona uśmiechnięta lekko "powiedziała" (nic nie mówiła, ale ja słyszałam co do mnie mówi), bym się przebadała naprawdę. Potem reszta snu była już inna, trochę nowoczesna, ale nie związana z babcią. Obudziłam się raniutko i nie mogłam spać....Pisałam Wam, że w niektóre sny wierzę....rodzina mi się rzadko śni...jestem trochę przestraszona....myślę, że babcia chciała mieć pewność, że się przebadam właśnie ginekologicznie...no kurcze, ale ja na razie nie dam rady tak hop siup. Zanim się zapiszę, to pewnie będę sporo czekać i będzie to wyjazd z domu na kilka godzin. Na razie nie mam kiedy, ale mam stracha...
A mnie już podbrzusze wierci...jeszcze z tydzień do @, no chyba że jakaś niespodzianka będzie
Wiecie, co...mam smutek nieco, bo miałam dziwny sen...śniło mi się, że byłam z siostrą na zakupach, szukałyśmy jakiś produktów i jednocześnie rozmawiałyśmy, Coś jej opowiadałam o moich badaniach, wynikach. Ona zaczęła mówić coś o ginekologu i na moment przerwałyśmy rozmowę, bo jacyś ludzie przechodzili, a ja w tej chwili odwróciłam wzrok w inne miejsce i zobaczyłam moją babcię (babcia już nie żyje) i Ona uśmiechnięta lekko "powiedziała" (nic nie mówiła, ale ja słyszałam co do mnie mówi), bym się przebadała naprawdę. Potem reszta snu była już inna, trochę nowoczesna, ale nie związana z babcią. Obudziłam się raniutko i nie mogłam spać....Pisałam Wam, że w niektóre sny wierzę....rodzina mi się rzadko śni...jestem trochę przestraszona....myślę, że babcia chciała mieć pewność, że się przebadam właśnie ginekologicznie...no kurcze, ale ja na razie nie dam rady tak hop siup. Zanim się zapiszę, to pewnie będę sporo czekać i będzie to wyjazd z domu na kilka godzin. Na razie nie mam kiedy, ale mam stracha...
gorligorligor
boję się, że może jakieś mięśniaki mam lub przez wyższe tsh coś się może negatywnego stać np. z ciążą (jak już będę) :/ pocieszcie mnie troszkę i przepraszam, że się dziś nie odniosę do żadnej z Waszych wypowiedzi (ale czytam!!!). Kciuki za Was wszystkie!
kinga_z1
Dziewczyny ale się rozpisałyście w weekend, ja mam weekend cały w gości, także dopiero co usiadłam i nadrabiam
Monia, następny cykl należy do Ciebie! Będzie dobrze!
Ajlak, Patrycja, gratulacje, super!
Miciurka, wysłałam na pw wiadomość.
Monia, następny cykl należy do Ciebie! Będzie dobrze!
Ajlak, Patrycja, gratulacje, super!
Miciurka, wysłałam na pw wiadomość.
Monia to obie mamy dzisiaj 1 dzien cyklu. No nie udało się co zrobić. Jak juz wspominałam ja nie zachodzę na pstrykniecie.
Gosica teraz w Tobie nadzieja trzymam kciuki i mam nadzieje ze jutro robisz test.
Imama to jeszcze tydzień do USG?
Gorli zbadać zawsze warto. Zapisz się już do lekarza. Zrób badanie krwi. Będziesz spokojniejsza. Z drugiej strony nie wkrecaj sobie chorób przed diagnoza. Taki sen może akurat będzie dobra mobilizacja
glowa do góry
Gosica teraz w Tobie nadzieja trzymam kciuki i mam nadzieje ze jutro robisz test.
Imama to jeszcze tydzień do USG?
Gorli zbadać zawsze warto. Zapisz się już do lekarza. Zrób badanie krwi. Będziesz spokojniejsza. Z drugiej strony nie wkrecaj sobie chorób przed diagnoza. Taki sen może akurat będzie dobra mobilizacja
reklama
kinga_z1
Gorli, ja w sny nie wierzę, ale jeśli Ty tak to na pójdź na badanie, usg powinno wyjaśnić sprawę i podstawowe badania od rodzinnego. Powodzenia! Ja myślę że to tylko zbieg okolicznośći, ale nie zaznasz spokoju jeśli się nie zbadasz.... 
Podziel się: