reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
U mnie nadal żadnych objawów na @. Dzisiaj już 4 dzień z rzędu czuję dyskomfort w piersiach, ale nadal nic w brodawkach
. Więc piersi mogą być zwiastunem i nadchodzącej @ i ciąży. Mdłości dzisiaj nie mam, ale ogólnie jedzenie też nie sprawia mi dzisiaj specjalnej przyjemności (poza kremem czekoladowym, mniam ;-):-)
). Ale to też na dwoje babka wróżyła. Muszę czekać i już 

Dziewczyny ogladam ten tescior z kazdej strony, jedna krecha ciemna druga jest jasniejsza ale jest. Jest cienka ale widoczna , nie trzeba sie dlugo wpatrywac. Czyli jak bzykanko bylo o 2 , to plemniki zyja od 24 do 72 godzin a nawet 96 godzin, czyli przetrwaja do poznych godzin w sobote a to bedzie 13 dc , moze z nerwow owulka bedzie predzej, drugi bzykanko sie nie liczy bylo o 7 rano. Wiec teraz 48 godzin przerwy a potem znowu akcja. Dziewczyny czy ja dobrze sobie to licze, bo juz sie zakrecilam?
Dorota bedzie dobrze, jeszcze pare dni i juz bedziesz wszystko wiedziec , co i jak.:-)U mnie nadal żadnych objawów na @. Dzisiaj już 4 dzień z rzędu czuję dyskomfort w piersiach, ale nadal nic w brodawkach. Więc piersi mogą być zwiastunem i nadchodzącej @ i ciąży. Mdłości dzisiaj nie mam, ale ogólnie jedzenie też nie sprawia mi dzisiaj specjalnej przyjemności (poza kremem czekoladowym, mniam ;-):-)
). Ale to też na dwoje babka wróżyła. Muszę czekać i już
![]()
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dziewczyny ogladam ten tescior z kazdej strony, jedna krecha ciemna druga jest jasniejsza ale jest. Jest cienka ale widoczna , nie trzeba sie dlugo wpatrywac. Czyli jak bzykanko bylo o 2 , to plemniki zyja od 24 do 72 godzin a nawet 96 godzin, czyli przetrwaja do poznych godzin w sobote a to bedzie 13 dc , moze z nerwow owulka bedzie predzej, drugi bzykanko sie nie liczy bylo o 7 rano. Wiec teraz 48 godzin przerwy a potem znowu akcja. Dziewczyny czy ja dobrze sobie to licze, bo juz sie zakrecilam?
Beatko testuj do czasu aż zobaczysz 2 ciemne krechy. A bzykanko do tej pory co 2-3 dni,żeby plemniczki się wzmocniły. Jeśli chcesz dziewczynkę to jak zobaczysz 2 identyczne krechy to kończ przytulanie na ok. 7-10 dni (no chyba,że z zabezpieczeniem)

Kasia_2005 oszczędzaj się i obserwuj. Zrób jutro test i skontaktuj się z ginem w sprawie tego brunatnego śluzu. A Luteinę na dobrą sprawę możesz zacząć brać już dzisiaj. Nie zaskodzi na ciążę. Ja brałam żeby nie poronić
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
[B A Luteinę na dobrą sprawę możesz zacząć brać już dzisiaj. Nie zaskodzi na ciążę. Ja brałam żeby nie poronić
Hmm..myślisz, że wziąć teraz? wiesz,też o tym myślałam, ale z drugiej strony jeśli nie jestem w ciąży a tamten test to jakaś podpucha była, to z kolei trochę zablokuje mi @ (a już w sumie to najlepiej niech będzie jak najszybciej)
Ale mam mętlik w głowie, kurcze,sama nie wiem.
brzuszek już nie boli (tak normalnie,tylko czuje lekkie ciągnięcie,samopoczucie jak na @)no ale co chwila biegam do kibelka i obserwuję. Tak sobie myślę, że podobny śluzik mam przed normalną @, więc..no ale spojrzałam ponownie na ten teścik ciążowy..i jest krecha (cińka i blada,ale jest)No ale z trzeciej strony tempka poranna spadła (z 37 na 36,8), ale też piersi nie bolą (przed @ zawsze mnie bolały)
i bądź tu człowieku mądry.
kasia_2005
Ej, no to super. Czyli te objawy wcale nie wskazują na to co mówił ten lekarz, nic nie naciska, żaden guzek, nie ma utraty słuchu. Bądź dobrej myśli,czekamy na jutrzejsze badaniaKasiu zawrotow glowy niema, ani utraty przytomnosci, czuje sie dobrze
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Hmm..myślisz, że wziąć teraz? wiesz,też o tym myślałam, ale z drugiej strony jeśli nie jestem w ciąży a tamten test to jakaś podpucha była, to z kolei trochę zablokuje mi @ (a już w sumie to najlepiej niech będzie jak najszybciej)
Ale mam mętlik w głowie, kurcze,sama nie wiem.
brzuszek już nie boli (tak normalnie,tylko czuje lekkie ciągnięcie,samopoczucie jak na @)no ale co chwila biegam do kibelka i obserwuję. Tak sobie myślę, że podobny śluzik mam przed normalną @, więc..no ale spojrzałam ponownie na ten teścik ciążowy..i jest krecha (cińka i blada,ale jest)No ale z trzeciej strony tempka poranna spadła (z 37 na 36,8), ale też piersi nie bolą (przed @ zawsze mnie bolały)
i bądź tu człowieku mądry.
Kasiu jeśli jesteś w ciąży to tak jak pisałam Luteina ci nie zaszkodzi. A jeśli nie jesteś ( w co akurat nie bardzo wierzę

Może weź sobie tylko jedną ( to niewielka dawka bo powinno się brać 3 na dobę), a jutro zrób teścik. Jak potwierdzi ciążę to zanim weźmiesz następne skontaktuj się z gin w tej sprawie. Jak nie zobaczysz 2 krechy to też skonsultuj się z gin czy powinnaś brać i ewentualnie ile.
reklama
kasia_2005
Kasiu jeśli jesteś w ciąży to tak jak pisałam Luteina ci nie zaszkodzi. A jeśli nie jesteś ( w co akurat nie bardzo wierzę) to jak ją po kilku dniach odstawisz to powinna wywołać @ po kilku dniach.
Może weź sobie tylko jedną ( to niewielka dawka bo powinno się brać 3 na dobę), a jutro zrób teścik. Jak potwierdzi ciążę to zanim weźmiesz następne skontaktuj się z gin w tej sprawie. Jak nie zobaczysz 2 krechy to też skonsultuj się z gin czy powinnaś brać i ewentualnie ile.
Oki,dzięki, to biore luteinkę sztuk jeden. Jutro rano teścik.Ja luteinkę brałam tylko na regulacje cyklu,wiec wszelakie wiesci na jej temat,to wiem tylko z teorii co wyczytałam
Podziel się: