Imama
Fanka BB :)
Imama gratuluje synusia, tez miałam podobne zdjęcie na połówkowych i do tego czasu 3 razy synka lekarze stwierdzili Wiec o pomyłkę ciężko ale jak widać płci nie idzie zaplanować Wiec my pewnie pozostaniemy przy dwóch urwiskachja miałam połówkowe w 23tyg i mały ważył wtedy chyba 450g a dzisiaj jak byłam na wizycie w 36tyg ma już 2500
nie wiem gdzie on się tam mieści hehe ja przytyłam mało w tej ciąży w sumie niecałe 6kg.
Mikallo Ty chyba jesteś zaraz po mniejak nastawienie? Ja się coraz bardziej boje porodu i chciałabym jeszcze raz dostać znieczulenie zewnątrzoponowe
Dziękuje [emoji8] a tam dwójka, może się Wam zachce trojeczki i akurat córeczka będzie. Jak patrzę na synów jak się fajnie bawią i przytulają to naprawdę mogłabym mieć więcej dzieci. Ale patrząc realistycznie to kończymy przygodę i będę dbać o to co mam.
Ja tam dobrze widziałam co tam dynda wiec nie ma mowy o pomyłce chociaż mąż już pytał czy coś nie odpadło..
Zazdroszczę wagi. Ja to muszę przystopować bo już 8 kg na plusie hehe. A miałaś wcześniej znieczulenie? Ja to tez strasznie się boje. Pierwszy to niewiadoma, drugi to już wiedziałam ale nie do końca a teraz to już szok i mętlik w głowie.