Millo
Fanka BB :)
Kochane Dosiego Roku! By ten Nowy Rok przyniósł Wam wymarzone kreseczki na testach.By spełnily sie Wasze marzenia odnośnie zdrowego dzidziusia i jak jeszcze wymarzonej płci to juz w ogole.Tego Wam zycze:* no a urodzonym Maleństwom duzo zdrowka,pieknego rozwoju a dla Mamuś duzo czasu,spokoju,zdrówka i radosci;*
Kitqa nie chce Cie martwic ale u nas syn ma 3,5 roku i tak od 3lat sie zaczal hardcore
czekam az bedzie miał 5
Tak czytam o Waszych pragnieniach i tak bardzo Wam na prawde zycze spelnienia!Mnie się udalo i do dziś nie moge uwierzyc ze mam córke choc miłosc do dzieci jest taka sama i na widok malych chlopczykow tez sie rozczulam i gdybym miala miec 3 dziecko to chcialabym o dziwo chlopca!
Trzymam mocno kciuki zacisniete i podczytuje Was:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kitqa nie chce Cie martwic ale u nas syn ma 3,5 roku i tak od 3lat sie zaczal hardcore
Tak czytam o Waszych pragnieniach i tak bardzo Wam na prawde zycze spelnienia!Mnie się udalo i do dziś nie moge uwierzyc ze mam córke choc miłosc do dzieci jest taka sama i na widok malych chlopczykow tez sie rozczulam i gdybym miala miec 3 dziecko to chcialabym o dziwo chlopca!
Trzymam mocno kciuki zacisniete i podczytuje Was:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: