reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Pierwsza była niezapowiedziana i powiem szczerze że nie wien. Natomiast druga z pełnej swobody i szaleństwa w dni płodneSzczypiorkowa córki masz z jednego sexu w płodne czy więcej?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
szczypiorkowa12345
Zrobiłam teraz jeszcze jeden test i są dwie kreski, ta druga ciut ciemniejsza jak byka rano... Czekać do jutra aż obie będą ciemne krechy? Zaryzykować?
szczypiorkowa12345
kitqa
@gorligorligor cudowna wiadomość[emoji1] Gratuluję, rozpoczelaś sezon na dwie kreseczki
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka86
Gorligorligor gratuluję
Mam nadzieję że już teraz posypia się pozytywy.
A możesz opisać swoje starania?

A możesz opisać swoje starania?
Mikallo
Przeczytaj proszę uważnie ulotki testow LH bo ja już nie pamiętam wszystkiegoZrobiłam teraz jeszcze jeden test i są dwie kreski, ta druga ciut ciemniejsza jak byka rano... Czekać do jutra aż obie będą ciemne krechy? Zaryzykować?
szczypiorkowa12345
Na teście pisze ze kreska musi być równie mocna bądź mocniejsza jak ta testowa (więc żadna z nich). Ale jest napewno ciemniejsza niżeli ta sprzed kilku godzin wstecz... Ehhh no i nie wiem co robić
nie chce też przegapić tej owulacji :#
Gosica
Szczypiorkowa, mi np. w tym cyklu ten test z rossmana pokazał pozytywa, a ten niebieski z Allegro miał odcień sporo bledszy niż kreska kontrolna. Rzadko kiedy wychodzą mi te testy z Allegro, ale w teraz udało mi się określić ovu po szyjce i śluzie. Potem miałam potwierdzenie w temperaturze. Te testy z rossmana z kolei pokazują mi pozytywa przez pare dni. Na Twoim miejscu sugerowałabym się szyjka, śluzem. To i jak dziewczyny pisały 2 przytulanka w odstępie 48h podczas dni płodnych. A mierzysz tempke?
reklama
szczypiorkowa12345
Temp nie mierze bo nie mam możliwości..
Więc najlepiej dziś i MP w pt?
Więc najlepiej dziś i MP w pt?
Podziel się: