reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Wogole dziewczyny pytalyscie w postach wcześniej o nas a mi nie przychodziły powiadomienia, przepraszam że nie odpisywałam 
szczypiorkowa12345
Szczypiorkowa, może być cos na rzeczy z tym niedzielnym plemieniem. Zatem kciukasy za pomyślność.
Maziajka i ja i ja![emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ehhh ja za siebie też, bo bardzo bym chciała żeby się udało
Link do: Kalendarz dni płodnych - Kalendarz planowania dziecka
Imama
Gosica Ty to wytrwała jesteś, napewno popłaci [emoji7]
Ja dzisiaj mam 27+1. U mnie to leci ekspresem! Już się nie mogę doczekać. Jutro mam z Polozna u ginekologa spotkanie. Ktg i rozmowa. I patrzę na terminarz a następna wizyta z usg jest w walentynki [emoji171]
Do pl chcemy jechać bo mój syn będzie miał egzaminy do podstawówki ale nie mam pojęcia czy lekarka mi pozwoli i czy dam radę bo brzuch mi twardnieje jak dłużej siędzie czy chodzę dlatego ja dużo odpoczywam i Was czytam hehe
Co do statystk z baby dust to własnej bardzo dziwne ze tak wysoko stoją! Bo jednak na GD tez robią cut off i wychodzi znacznie gorzej bo 62% 2-3 dni a już nawet 4 dni przed 75% ale mała ilość. Jednak większość po pozytywie działa i to 58%.
Szczypiorkowa plamienie implanatcyje to bardziej taki śluz z drobinkami krwi bardz bardzo mało. Wiec jak więcej leci to to raczej okres.
Belle po irygacjach ciężko zajść bo to serio hard core. Ale jakieś globulki trzymają niskie pH 2-3 dni wiec wtedy watro aplikować po @ aż do owu. Ja tak robiłam. Ale stosowałam rephresh bo w de dostępny.
Ja dzisiaj mam 27+1. U mnie to leci ekspresem! Już się nie mogę doczekać. Jutro mam z Polozna u ginekologa spotkanie. Ktg i rozmowa. I patrzę na terminarz a następna wizyta z usg jest w walentynki [emoji171]
Do pl chcemy jechać bo mój syn będzie miał egzaminy do podstawówki ale nie mam pojęcia czy lekarka mi pozwoli i czy dam radę bo brzuch mi twardnieje jak dłużej siędzie czy chodzę dlatego ja dużo odpoczywam i Was czytam hehe
Co do statystk z baby dust to własnej bardzo dziwne ze tak wysoko stoją! Bo jednak na GD tez robią cut off i wychodzi znacznie gorzej bo 62% 2-3 dni a już nawet 4 dni przed 75% ale mała ilość. Jednak większość po pozytywie działa i to 58%.

Szczypiorkowa plamienie implanatcyje to bardziej taki śluz z drobinkami krwi bardz bardzo mało. Wiec jak więcej leci to to raczej okres.
Belle po irygacjach ciężko zajść bo to serio hard core. Ale jakieś globulki trzymają niskie pH 2-3 dni wiec wtedy watro aplikować po @ aż do owu. Ja tak robiłam. Ale stosowałam rephresh bo w de dostępny.

Imama
Leleeth Heh szalona z tymi ciuszkami. Ja nie kupowałam bo bym nie zniosła tego żeby komuś dać hehe
kciuki za cykl! Oby był to złoty strzał
Przyszłamama a Ty już urodziłaś czy jeszcze się trzymasz?
kciuki za cykl! Oby był to złoty strzał
Przyszłamama a Ty już urodziłaś czy jeszcze się trzymasz?
Dziewczyny starczy dla wszystkich!:-)![]()
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu jakie cudo [emoji7]
Uwielbiam takie śpiące Buziolki [emoji7]
@Gosica zaraz wstawię link do Allegro
Zobacz ofertę: CLEARBLUE pałeczki testowe owulacyjne DUAL 5szt.Link do: CLEARBLUE pałeczki testowe owulacyjne DUAL 5szt.
Wklejam link ale coś jest nieaktywny, nie umiem zrobić inaczej z apki. Ale możesz skopiować link i wkleić w przeglądarkę. To są najtańsze bo u innych sprzedawców były po Ok 100zl, dokładnie te same i ta sama liczba to po co przepłacać.
Dziewczyny ja jeszcze z tym zakwaszaniem i pH. Nigdy nie badałam pH mam paseczki ale średnio umiem je użyć, w sensie śluz na palec i na pasek czy pasek do środka ? [emoji85][emoji848]
I sylk wystarczy czy jeszcze coś?
@bella81 dziewczyny zakwaszają sie sokiem z cytryny czy limonki ale nie stężonym [emoji3] tylko rozcieńczając. Także nie jest tonstraszny hard core [emoji6]
Ps link działa czy nie?

reklama
kitqa
Ale tu ruch... 
@leeleth idę do pepco! Tylko przpilnuj mi mojego bobasa
@PrzyszłaMama87 mama ma termin na 26.01 na dzień przed moimi urodzinami [emoji41]
Jesteś jeszcze w dwupaku?
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
@leeleth idę do pepco! Tylko przpilnuj mi mojego bobasa
@PrzyszłaMama87 mama ma termin na 26.01 na dzień przed moimi urodzinami [emoji41]
Jesteś jeszcze w dwupaku?
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: