reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Czekam zatem 
Zonami
Miciurka jesteś kochana ale to nie to miejsce
dałam na te forum ale piszą Early girl może jeszcze coś urosnac. Te kreski było trochę widać bo ten obraz się zmieniał ale jak zatrzymał obraz to wyszło takie zbite rozmyte zdjęcie. On mówił że niby dziewczyna ale w ogóle się nie sugerować jet za wcześnie on określa płeć po 20 tyg mój lekarz nie wie co to nub nawet.

Załączniki
szczypiorkowa12345
Dziewczyny - kłucie w podbrzuszu / ciągnięcie w dół, zmiejszająca się ilośc sluzu - jestem przed owulacją czy już po?!
Testy negatywne, śluz nadal mątny/biały/lekko wodnisty. Bo nie wiem czy zaciągać mojego faceta w ustronne miejsce czy czekać
ahahahaha
Dzis jest 15 dzien po miesiączce ... Wychodzi na to, że mój okres się jakoś unormował sam znów do 30sto dniowego odstępu?! Szczerze mówiąc najlepij jakby kjutro był dzien płodny - chata wolna ahahahaahahhaa

- ok odwala mi

Testy negatywne, śluz nadal mątny/biały/lekko wodnisty. Bo nie wiem czy zaciągać mojego faceta w ustronne miejsce czy czekać
Dzis jest 15 dzien po miesiączce ... Wychodzi na to, że mój okres się jakoś unormował sam znów do 30sto dniowego odstępu?! Szczerze mówiąc najlepij jakby kjutro był dzien płodny - chata wolna ahahahaahahhaa
- ok odwala mi
Ostatnia edycja:
szczypiorkowa12345
Dziewczyny - kłucie w podbrzuszu i zmiejszająca się ilośc sluzu - jestem przed owulacją czy już po?!
Testy negatywne, śluz nadal mątny/biały/lekko wodnisty. Bo nie wiem czy zaciągać mojego faceta w ustronne miejsce czy czekaćahahahaha
Dzis jest 15 dzien po miesiączce ... Wychodzi na to, że mój okres się jakoś unormował sam znów do 30sto dniowego odstępu?! Szczerze mówiąc najlepij jakby kjutro był dzien płodny - chata wolna ahahahaahahhaa![]()
![]()
![]()
- ok odwala mi![]()
Syndrom nie do ru chania [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Sorry tez mam dziś głupawkę,

szczypiorkowa12345
ok czy nadal posucha?ASyndrom nie do ru chania [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Sorry tez mam dziś głupawkę,
![]()
ok czy nadal posucha?A![]()
![]()
![]()
Ja mojego wyszukałam w piątek doczekać sie kreski nie mogłam hahhahah

reklama
szczypiorkowa12345
jeeeeeeeezu to czekac do jutra tak?!Ja mojego wyszukałam w piątek doczekać sie kreski nie mogłam hahhahah
![]()
Podziel się: