reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A głupie komentarze będą do córkę jak i do synów. Takie społeczeństwo i „wzór” wszędzie w reklamach parki, w filmach tez! Itak to później jest ze każdy komentuje.
Moja bratowa tez uważa ze mój brat poprostu wiedział co robił. I pierwsze chciał syna później córkę a teraz mówił ze se zrobił zaś syna! Po**by

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Luisa No piękny tekst taki typowy wiesz.
U mnie ja już nawet o tej płci nie chce gadać. Wszystkim powiedziałam ze chłopczyk a co chwile brat czy nawet inny bliźni pyta czy napewno! No nie wiem. Chcą żebym się chyba poryczala. Znajoma ostatnio pisałyśmy o diecie i pisze ze chce zrobić badania krwi. A ona do mnie” jeszcze nie wierzysz ze to chłopczyk i chcesz badania krwi na płeć zrobić” WTF Haha No ludzi to już bardziej w głowie maja niż ja taka prawda. Ja o badaniach krwi na przyswajalność białka itd a ta z płcią mi wyskakuje. I wiem ze całe towarzystwo to teraz żyje tym moim chłopcem.
Ale za to mój mąż ma cięta ripostę. Bo ja w ciąży za dużo hormonów i wole nie zrobić dramatów.

Imama znam te durne przytyki. Mi jeszcze ciagle mówili „ sKoda ze nie parka! „ zawsze komentowałam „ parka? Wiesz co nie miałam zamiaru ich rozmnażać” bo mnie tak wkurwiali. Zreszta ja nikogo już nie pytam o płeć nigdy , czekam aż ktoś mi sam powie.

A dziewczyny widzicie u siebie i u znajomych jakaś zależność między stosowaniem antykoncepcji przed ciąża A płcią ? Bo ja tak sobie myślałam wczoraj i w sumie wszystkie moje koleżanki co mają cory to właśnie odstawialy tabletki przed staraniami. A te co nie brały w tym ja mają synów... może to czysty przypadek bo nie o wszystkich wiem które brała a które nie. Ale akurat o tych co pomyślę i wiem to tak sprawa wygląda o0

Jabuszkowa podobno pierwszy cykl po tabletkach jest dziewczynkowy. To coś jak po poronieniu- inne hormony itd.
Ale mam bliska znajoma co teraz ma rocznego syna z pierwszego cyklu po. Wiec tak jak wszystko- bez gwarancji.

Dziewczyny melduje ze u mnie nici , kreska nie ciemnieje, to chyba cos tam nie poszlo - odstawiam progesteron i czekam :/ ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Aj szkoda gadac z tymi ludzmi dlatego ja sie nie odzywam nawet ze sie staramy o 3 bo nie mam ochoty nic sluchac. Zawsze chcialam corke a mam 2 synow ;) no chcialam 3 dzieco ale myslalam ze beda 2 corki i syn :p za to jak bylam w 2 ciazy z synkiem to slyszalam juz. Kiedy 3cie? No nie kazdy ma takie szczescie miec parke. A odkolezanki uslyszalam ze boi sie ze bedzie miala TAK JAK JA czyli ze 2 synow i jeszcze dosrala mi ale zescie imie wymyslili. Ja pierdziele... ani synka bym nie oddala ani imienia nie zmienila

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry