reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kinga_z1 jeszcze gdzieś czytałam o piciu energetyków przed stosunkiem to przyspiesza ponoć plemniory, wiec te mniejsze maja niejako
Większe szanse

A jakie irygacje robisz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kinga z cola uważaj bo ona zakwasza i niby na dziewczynkę

No ja ci mogę powiedzieć Ze w tym okresie jedliśmy dużo chipsów, kubełek kfc itp itd

Leeleth to kciuki za jutrzejszy test. Wiadomo ciężko się nie nakręcać [emoji8]
Te teorie to teorie. Farmerzy zaczęli podawać wapń i magnez żeby rodziło się więcej samic. Ale to tez nie było nawet 80%.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama a jaki magnez jest polecany? Bo gdzieś mi umknęło.

Belle cytrynian magnezu

Ja kupuje polomag b6 max bo to cytrynian , tani i w jednej tabletce jest 100ng wiec bierzesz 2-3 sIennie a nie 8

@kinga_z1 jestem pewna że ten tekst nigdy Ci się nie przyda.
Jesteście dobrze przygotowani, dacie radę [emoji110]
Może jeszcze B9?, a witamina D?
Niech mąż wypije energetyka przed.

@Mikallo właśnie obalilas moja chec zastosowania sexu co dwa dni z zabezpieczeniem, no i dobrze. Pchnelo mnie to w kierunku BDM : )
I tak jak zauważyłam to z codziennego sexu rodzi się więcej dziewczynek.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Belle ja mam apteke zaraz w bloku na dole, ale też nie ide kupowac tam, tylko przez Internet, bo widze już drwiace miny farmaceutek :/

Marzycielka owulacja idelana na staranka

Leeleeth trzymam kciuki za testowanie

Ja w ogole raczej nie mówię nikomu, ze sie staramy. A jak juz to mówię, ze ja wolalabym chlopca, bo mam całą wyprawkę i dla synka chce brata do zabaw. Ludzie to zazdrosne bestie i beda "czarowac" zeby nie bylo tak jak chcę :p, więc moze będzie z tego dziewczynka ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry