belle81
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę Imama "przed chwilą " pisała o stosowaniu tych suplementów trzebaby przewertowac forum trochę wstecz.Witajcie dziewczynyja dziś trzymałam się nawet dobrze z dieta , uczucie głodu jakoś wybitnie mi nie doskwiera. Chyba skurczyłm mój duży żołądek.
Mam
Pytanie dziewczyny jutro będzie kurier z suplami dla męża- szyszki , Ole i lukrecja.
Starania będą dopiero w połowie kwietnia , rozumiem ze suple ma brać ciagle? A od tego kwietnia tylko do mojej owu?
Sorki proszę o wyjaśnienia :-) i czy po jakimś czasie któreś suple trzeba odstawić? Nie chce mężowi krzywdy zrobić, jeszcze się przyda
Kinga tule mocno!
Lele a to skok rozwojowy czy ząbki idą?
Anija witaj![]()
Znalazłam. I pisze że OLE i szyszki można cały czas. Lukrecja 6 m-cy a potem przerwa na miesiąc.Belle81 tak właśnie pamietam tylko nie wiem czy jak my się nie staramy jeszcze to czy może brać ciagle czy tez z takimi przerwami hmmmmmm
Leeleth, już przestałam liczyć. Suple mąż bierze od czerwca. W sierpniu mieliśmy pierwsze podejście, ale te 2 pierwsze były na o+12, wiec one były do kosza. Potem miałam 1 cykl standardowy poprzez próbę wyłapania ovu, nie poszło. Następnie 2 podejścia z clo-podczas jednego z nich za dużo chyba było j&d a przede wszystkim sylku. W tym cyklu bez clo, zakwaszacza minimalnie, jedynie j&d i wychodzi ze nici.jakas iskierka nadziei jest ale mała. Nie wiem, może ta lukrecja złe działa ma meza i zostawię tylko szyszki.
Anija witaj w naszym gronie. My tu staramy się wspierać a nie krytykowacsiebie nawzajem. Oczywiście warto mieć swoje marzenia i o nie walczyć. Powodzenia!
Kinga, dzięki za kciuki. Rozumiem Twoje pragnienia, mam podobnie. Dlaczego trudno sobie z tym poradzić...
A mogę spytać jak robiłaś z tym o+12? Zastanawiam się żeby kupić paski owu czekać na pozytyw ale i tak myślę że będę miała owu w piątek bo mam dosyć regularne. No i wtedy ile czasu mam czekać żeby się wbić na te 12 godzin ? Dobe odczekac i wtedy jeszcze 12 ? Nie mogę tego rozkminic...
Belle alez w życiu bym nie posadzila Imame o wyganianie mnie z forum. To nasz Anioł Stróż i wiem że to była tylko troska.@kinga_z1 oczywiście zostań z nami jeśli chcesz,nikt Cię nie wygania. Imama tak napisała żebyś czytając nasze nakrecania na staranki nie czuła jeszcze większych rozterek z tym związanych. Czasem warto się samemu wyciszyć i wszystko poukładać niż słuchać nakreconych wariatek.