reklama
Luisa chodzi o to, że na dziewczynkę wg BDM kobieta może mieć tylko jeden jedyny stosunek - staranka. Mąż może sobie upuszczać byle nie w Tobie - czy to z zabezpieczeniem czy bez
A czy z abstynencją czy bez, to już indywidualnie się decyduje![]()
Ale to chodzi o stosunek w fertile Window tak?
Normalnie we łbie mi sie wszystko miesza? Czy w całym cyklu że raz?
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
baby_girl
Fanka BB :)
Leeleeth - od 1 dc do owulacji nic, zero. Tzn Ma być jeden stosunek 2-3 dni przed owu (chociaż ja nie wiem czy się będę tego aż tak trzymać, czy nie zrobię np dzień przed) i potem nic przez kilka dni. Jak już będziesz te 5 dni po owu, to znowu można, bo już po ptokach i albo w tą albo w drugą 
Masło maślane mi trochę wyszło hahaha ale wiecie o co chodzi
Masło maślane mi trochę wyszło hahaha ale wiecie o co chodzi
Leeleeth - do owulacji nic, zero. Potem jeden stosunek 2-3 dni przed owu (chociaż ja nie wiem czy się będę tego aż tak trzymać, czy nie zrobię np dzień przed) i potem nic przez kilka dni. Jak już będziesz te 5 dni po owu, to znowu można, bo już po ptokach i albo w tą albo w drugą![]()
A czemu z zabezpieczeniem nie można?
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Kruszynka123
Tak jest!!!@Kruszynka123 weź Ty dziecka nie stresuj bo nim się urodzi to przez Ciebie zawału tam dostanje w tym brzuchua dziewczynki są wybredne!![]()
![]()
170%Kruszynka, czyli jaki przyrost?![]()
Matko musze cos zjesc przez ten stres nuc nie tknelam dzis

@Marzycielka86 czekamy na twoją bete
Kruszynka123
Wow to super u mnie dzis19dpoKruszyna ja miałam betę 176% 15-17 dpo iinosze córeczkę ;-) gratulacje!
Tobie również gratuluję

reklama
Podziel się: