reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
Luisa a po czym to poznajesz ze masz niski?
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
kredkaczarna
Ja wlasnie tez mam plamienia i z regoly sa na 2-3 dni przed owu (chyba). Bede o tym rozmawiac z lekarzem na wizycie w poniedzialek
Millo
Miciurka az musze poczytac
Planujesz to zrobic?
Maziajko u nas dobrze
Inka jest cudowna.Spokojna,usmiechnieta
Zasypia sama.Nie placze.Zajmie się sobą jak trzeba.Nauczyla sie piszczeć wiec mamy papuzke w domu
Jest urocza co tu duzo mowic.Juz 3 msc ma ..jak ten czas leci a Leo czasem Ją poglaszcze a tak to poki co chyba dalej do Niego nie dociera heh
Wylewny to On nie jest do nikogo.
Elena bo nie umiem doczytac.Planujesz dzidziusia?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajko u nas dobrze
Elena bo nie umiem doczytac.Planujesz dzidziusia?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
szczypiorkowa12345
@kura33 Ty wogole na chłopca tak? Jezu myli mi się wszystko
Wogole wyglądam jak po polu bitwy, mam taaaaaaaaka zajade, pelno pryszczy ale takich wulkanów, cycki małe, a brzuch mi wzdelo jakbym już była przynajmniej w 6mac ciąży ahahahaha [emoji23] mój mąż stwierdzil że mnie kocha Najmocniej na świcie i żebym się nie zdenerwowalala bo mi nie wolno i że jestem piękna i że mnie kocha zawsze ale tą ciąże rozpoczęłam 'najmniej urokliwie' [emoji23][emoji23][emoji23] no myślałam że dziada ubije - mimo że ma rację [emoji41]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Wogole wyglądam jak po polu bitwy, mam taaaaaaaaka zajade, pelno pryszczy ale takich wulkanów, cycki małe, a brzuch mi wzdelo jakbym już była przynajmniej w 6mac ciąży ahahahaha [emoji23] mój mąż stwierdzil że mnie kocha Najmocniej na świcie i żebym się nie zdenerwowalala bo mi nie wolno i że jestem piękna i że mnie kocha zawsze ale tą ciąże rozpoczęłam 'najmniej urokliwie' [emoji23][emoji23][emoji23] no myślałam że dziada ubije - mimo że ma rację [emoji41]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Ostatnia edycja:
reklama
Kruszynka123
Matko bosko 2 h spalam wypiłam przed tym z pół szklanki a myślałam że mi pęcherz pęknie[emoji15]
Czas na kawę wczorajsza była znowu nie dobra [emoji33]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Czas na kawę wczorajsza była znowu nie dobra [emoji33]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: