reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
@Luisa2018 to trzymam kciuki za pracę. Czasami tez bym już chciała wrócić do pracy, ale chęć posiadania córki jest większa 
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Luisa2018
Mihasia u mnie niestety to bez znaczenia, będę pracować do ostatnich dni ( na porodówce z synem odbierałam jeszcze telelfony od klientów ) i wróciłam do pracy jak miał 3 tygodnie. Na szczęście to kwestia 2-3 godzin dziennie ale urlop
Macierzyński to dla mnie obce słowo
Macierzyński to dla mnie obce słowo
mihasiaaa
@Luisa2018 to podziwiam, naprawdę. Masz pewnie swoją działalność?
Marzycielka86
Gosica tak przeczucia mam na córkę ale w snie był niby chlopiecy :-)
Luisa2018
Mihasia tak, a ze mam swoją bazę klientów to muszę ja „utrzymać” żeby nie poszli gdzie indziej bo tam zostaną. Ale są tez plusy, grafik układam pod męża i nie ma problemu żeby został z dziećmi albo jak są chore czy coś
wiadomo plusy i minusy....
Będąc na etacie bankowo chciałabym szybko rodzeństwo dla maluszka, za jednym zamachem wiec rozumiem cie doskonale
Będąc na etacie bankowo chciałabym szybko rodzeństwo dla maluszka, za jednym zamachem wiec rozumiem cie doskonale
mihasiaaa
@Luisa super, gratulacje wagi. Ja tez schudłam, śmiałam się do męża, ze wróciłam do stanu jaką brał mnie za żonę. Osiągnęłam wagę z dnia ślubu
U mnie ecelt nie taki spektakularny -4 kg od początku stycznia.
szczypiorkowa12345
A u mnie na 'diecie' chłopczykowej' +5kg od grudnia nanananana [emoji23] ALE jak tylko usłyszę że wszytsko jest ok to 'biorę się za siebie'. Tzn nie będę jeść słodyczy, sieciowego itd teraz już dieta na nic się zda a do porodu muszę iść a nie wtoczyc się [emoji23]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
reklama
Podziel się: