kinga_z1
Fanka BB :)
Dokładnie Lele, też bym chciała mieć to za sobą i to jeszcze z najlepszym wynikiem@Ana87 rodzic to chyba jeszcze nie, bo ona sporo po Imama zaszła tpcgyba na maj miała [emoji848] No ale głowy nie dam [emoji6]
Ja bym tak chciała.... pyk i ciąża i pyk dziewczynka [emoji7][emoji23][emoji23][emoji23][emoji2]
Z całego serca @kredkaczarna życzę takiego scenariusza [emoji1307][emoji1307][emoji1307] bez diet, supli i całego tego zamieszania [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
![]()
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Kredka, ja miałam mnóstwo testów. Te niebieskie są najgorsze, u Ciebie cud że i tak wychodzą pozytywne u mnie nigdy nie było pozytywu a monitoring mówił co innego. Później zmieniłam na te zielone z allegro. Lepsze ale też bywało różnie, pokazywały przez kilka dni dwie kreski. Domowe laboratorium tak samo. Miałam też firmy Apteo i w sumie były spoko, ale pamiętam że jedna partia mi też nie pokazywała dwóch kresek gdzie owu była na pewno bo aż poszłam na usg zobaczyć na jakim jestem etapie, więc przerzuciłam się na Rossmannowe- Facelle. Ogólnie, moim zdaniem najlepsze z tych wszystkich to Facelle z Rossmanna. Ale zobaczymy, pewnie do pierwszej skuchy. W cyklu starankowym pójdę na monitoring bo za wysoka jest stawka
Poza tym faktycznie wydaje mi się ze w 17dc ciąży nie ma raczej własnie jesteś w okolicach owulacji a testy masz wadliwe...