reklama
Gosica
Fanka BB :)
Luisa, szyszki spokojnie mąż może brać. Będzie lepiej spał, stanie się wręcz ostoja spokoju [emoji12]
Z ta ovu tojestem ciekawa,myśle najpóźniej będzie jutro. Ale zobaczymy. Z góry dzięki za kciuki. PH ładnie się utrzymuje, wiec jest ok[emoji6]
Leeleeth, podziwiam ze dajesz radę z taka gromadka. Pewnie jest to kwestia organizacji, i tak szacun [emoji123]
Babygirl, będziemy bić po łapach [emoji12] fajny pomysł z trampolina. Mój salon za mały na takie cuda.
Miciurka, szkoda ze nic nie widac. Może jeszcze za wczesnie. Nie przestaje trzymać kciukiow.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Z ta ovu tojestem ciekawa,myśle najpóźniej będzie jutro. Ale zobaczymy. Z góry dzięki za kciuki. PH ładnie się utrzymuje, wiec jest ok[emoji6]
Leeleeth, podziwiam ze dajesz radę z taka gromadka. Pewnie jest to kwestia organizacji, i tak szacun [emoji123]
Babygirl, będziemy bić po łapach [emoji12] fajny pomysł z trampolina. Mój salon za mały na takie cuda.
Miciurka, szkoda ze nic nie widac. Może jeszcze za wczesnie. Nie przestaje trzymać kciukiow.
baby_girl
Luisa, my też "chodzimy po meblach" hahaha bo cały salon zastawiony gigantem, ale serio widzę różnicę. Im nie wystarczają zajęcia np muzyczne czy językowe, ani spotkania z innymi dziećmi i mamusiami, tzn mega szybko się po nich regenerują. Latem dni mamy zapełnione całkowicie, a jednak zimą możliwości są ograniczone. Choćby to, że latem wyrzucę ich do ogrodu i niech szaleją. A teraz ta trampolina jak zbawienie. Znudzi im się pewnie niedługo to złożymy i wymyślę coś innego 
maran-atha
Dziewczyny ja mialam w styczniu usuwany pecherzyk żółciowy i moze poprostu hormony mi sie jakos pozmienialy i wydluzyla sie faza lutealna poprostu, jakos nie wydaje mi sie bym mogla zsisc w ciaze z sexu 5 dni przed owulacja, juz mysle za stara jestem na takie rzeczy
W ostatnia ciaze zaszlam po 9 miesiacach starań gdzie staralismy sie w sama owulacje i tyle zeszlo wiec tu 5 dni przed owu to raczej tego nie widze 
Milego dnia wszystkim
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Milego dnia wszystkim
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
szczypiorkowa12345
Zapraszam serdecznieJa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Uwielbiam góry!!! Wbijam sie bo ciebie ma kawę [emoji2]
![]()
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Ja widzę góry plus sztucznu zalew plis słońce
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Baby_girl- tak poczułam ze o mnie mowa, ha
Leeleeth-wspplczuje to maja chłopy siłe zupelnie jak moi [emoji23]
Gosica-mam nadzieje ze ty juz po staraniach! Jesli nie to szybko!
działaj
Akurat mam kolezanke co z "bezowulacyjnego" cyklu ma corke[emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Leeleeth-wspplczuje to maja chłopy siłe zupelnie jak moi [emoji23]
Gosica-mam nadzieje ze ty juz po staraniach! Jesli nie to szybko!
Akurat mam kolezanke co z "bezowulacyjnego" cyklu ma corke[emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Cykl mi namieszał w głowie. Wczoraj seksy bo już „bezpieczny” czas, jutro miała byc @ a tymczasem temp w górę i śluz płodny. I to taka ilość, ze myślałam, że @ przyszła! Totalnie sie pogubiłam.
belle81
Witam 
U mnie dziś tak piękny dzień że nie mogę na dupie usiedzieć. Słonko święci,na termometrze +10. Okna umyte,rozwiesiłam trzecie pranie i usiadłam na kawę.
szczypiorkowa ja też z tych ciepłolubnych jak typowa lwica.
Leeleeth a która tu już masz owulacje w tym cyklu?
U mnie dziś tak piękny dzień że nie mogę na dupie usiedzieć. Słonko święci,na termometrze +10. Okna umyte,rozwiesiłam trzecie pranie i usiadłam na kawę.
szczypiorkowa ja też z tych ciepłolubnych jak typowa lwica.
Leeleeth a która tu już masz owulacje w tym cyklu?
reklama
Podziel się: