reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Gosica tak to ja 
Parę stron wcześniej pisałam że śniło mi się że będziesz nam tu za nie długi czas pokazywać swoje 2 kreseczki ;-) a Leeleeth będzie miała córkę :-)

Parę stron wcześniej pisałam że śniło mi się że będziesz nam tu za nie długi czas pokazywać swoje 2 kreseczki ;-) a Leeleeth będzie miała córkę :-)
kitqa
Gosica widzę kreskę [emoji85][emoji15] gratki! Czekam na wyniki bety [emoji1307]
Na 'króliczka' chodzi o codzienny sex, nie z przerwami. Miciurka nie miala codziennego sexu. Jeden dzień przerwy wystarczy aby wzmocnić nasienie, podnieść testo i dupa.
Dziewczyny każdej z was przypadek chwyta mnie za serce i tak trzyma. My nic innego nie chcemy jak tylko równowagi w rodzinie, aby doznać miłości bezgranicznej do córki i syna.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Na 'króliczka' chodzi o codzienny sex, nie z przerwami. Miciurka nie miala codziennego sexu. Jeden dzień przerwy wystarczy aby wzmocnić nasienie, podnieść testo i dupa.
Dziewczyny każdej z was przypadek chwyta mnie za serce i tak trzyma. My nic innego nie chcemy jak tylko równowagi w rodzinie, aby doznać miłości bezgranicznej do córki i syna.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
kredkaczarna
Oj kurcze Marzycielka ty faktycznie wrozka
to moze ja tez ci sie przysnie z córeczką na rekach 
PatrycjaK90
Początkująca w BB
Dziewczyny kochane jak myślicie pępowina czy siusiak? Bo siedzi po turecku i tak się ukrywa że ciężko ocenić...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka86
Kredkaczarna każdej z Was chciałbym wysnic ciąże i upragnioną płeć ale nie umiem, choć też nie wiem dlaczego mam takie sny i dlaczego snie o innych i te sny się sprawdzają 

Gosica
Kitqa, OK rozumiem. Bardziej analizujesz temat abstynencji, częstych sexow. A byłam pewna ze Miciurka działała dzień w dzień.oj tez marze o tej równowadze. Wiem, ze jeszcze kupa stresów przede mną, ale mam nadzieje ze to planowanie mam za sobą. Troszkę lżej.
Od 2 dni biorę Inofem, wiec same widzicie byłam nastawiona na kolejny cykl z nowymi suplami.
Marzycielka, wyśmiała mi ciaze. Dziekuje[emoji177] teraz jeszcze licze ze wyśnisz córę [emoji12]
Patrycja, niestety nr pomogę. Ekspertem id usg nie jestem, są tu dziewczyny które więcej widza, myśle ze wypowiedzą się.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Od 2 dni biorę Inofem, wiec same widzicie byłam nastawiona na kolejny cykl z nowymi suplami.
Marzycielka, wyśmiała mi ciaze. Dziekuje[emoji177] teraz jeszcze licze ze wyśnisz córę [emoji12]
Patrycja, niestety nr pomogę. Ekspertem id usg nie jestem, są tu dziewczyny które więcej widza, myśle ze wypowiedzą się.
Gosica
Luisa, to był jakoś 7 cykl staran. Pierwsze 2 czy nawet 3 cykle było celowanie na o+12. Kolejne cykle to 1 staranko w fertile window, potem jeden cykl przytulanka co 4 dni. Problem był ze za szybko robiłam j&d-tak jak Imama po 2-3 minutach. Teraz poczekałem sporo dluzej bo 15 min zanim lekko się podmylam. Wiec trudno nawet mówić ze było to j&d, bo z definicji jest chyba ze po paru minutach?
A odstęp spory, nie do końca w niego wierze. Sama Leeleth ma chłopca chyba z 4 dni przed ovu, u mnie odstęp to 3 -3,5 dnia, a to blisko dnia kiedy u kobiet jest skok testosteronu. W tym cyklu starankowym brałam lukrecję. Ciekawe czy ona mi obnizala testo, bo w końcu nie wiem czy ona działa jak clo czy cos w stylu saw palmetto.
A odstęp spory, nie do końca w niego wierze. Sama Leeleth ma chłopca chyba z 4 dni przed ovu, u mnie odstęp to 3 -3,5 dnia, a to blisko dnia kiedy u kobiet jest skok testosteronu. W tym cyklu starankowym brałam lukrecję. Ciekawe czy ona mi obnizala testo, bo w końcu nie wiem czy ona działa jak clo czy cos w stylu saw palmetto.
reklama
Podziel się: